Hogyan nyissam meg, vagy, hogy tudom megnézni a MySQL adatbázisomra feltöltött fájlt? (bővebb lent)
Figyelt kérdés
Mindig azt irja ki hogy blob 8bájt. De hiába tesztelem én is, hogy feltöltök egy képet mindig ez a szöveg. Vagy a típusnak kell másnak lennie? Mert így rosz, hogy érkeznek képek és nem tudom megnyitni :(
Köszi a választ!
2013. máj. 11. 09:47
1/8 uno20001 válasza:
Én úgy tudom, hogy a MySQL adatbázisban nem lehet képeket tárolni.
2/8 anonim válasza:
Ahogyan feltöltötted úgy le is kérdezhetd. A phpmyadmin nem fogja megjeleníteni, össze kell rá dobnod egy scriptet.
Lehet amúgy adatbázisban fájlt tárolni DE NEM CÉLSZERŰ. Nem ajánlom. A feltöltött fájlokat inkább fájlrendszer szinten tárold!
3/8 PHP de kóder! válasza:
lehet kepet tarolni benne, blobban vagy longblobban, en is szoktam
4/8 PHP de kóder! válasza:
miert nem tartod celszerunek? a sebessege miatt?
5/8 anonim válasza:
nehezebb rendszerezni, kiszolgálása az adatbázist terheli, lassabbnak érzem, nő az adatbázis mérete, kiszolgáláshoz mindenképpen kell egy gateway php ami úgymond felesleges script futtatás és processzoridő, meg amúgy is kényelmetlenebb:)
6/8 A kérdező kommentje:
igen
De az én oldalamon van lehetőség kép beküldésre de így nem tudom megnézni, hogy nyissam meg, hogy lássam, mert ki írja, hogy ott van csak nem tudom megnézni.
2013. máj. 12. 14:50
7/8 anonim válasza:
írj hozzá 1 php scriptecskét ami megjeleníti... ha elmenteni el tudtad akkor gondolom valahol meg is jeleníted tehát már van rá script. ha nincs akkor meg nem sok értelme van a feltöltésnek és ígyis-úgyis kell egy ilyet összeraknod
8/8 A kérdező kommentje:
De mien scriptet mert már csináltam egyet és azzal se tudom megnyitni!
2013. máj. 12. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!