Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ti feltüntetitek a készítőt...

Ti feltüntetitek a készítőt egy HTML template-nél, ha átírtátok a kódot?

Figyelt kérdés
A template ingyenes licenc alatt van, még visszamutató linket sem kérnek. Ez esetben nyugodtan írhatom alá a saját nevemet ha csak a színeket változtatom meg a templateban? (meg a szöveget,logót, de az elrendezés marad)

2013. máj. 14. 18:12
1 2
 1/11 PHP de kóder! ***** válasza:
meg a meta tageket...
2013. máj. 14. 19:32
 2/11 PHP de kóder! ***** válasza:
en nem irnam at, ha ilyet hasznalnek (sajat cms-t hasznalok)
2013. máj. 14. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Ne írd bele a neved, akkor inkább csak töröld ki az övét, ha nagyon muszáj.
2013. máj. 14. 20:12
 4/11 PHP de kóder! ***** válasza:
szerintem meg tiszteld meg annyival a munkajat, hogy benne hagyod
2013. máj. 14. 20:25
 5/11 A kérdező kommentje:

Free for commerical and personal...

Egyébként nem is ismerek olyan webfejlesztőt aki a nulláról írja a kódjait.

mindegy , köszönöm!

2013. máj. 14. 22:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha ő úgy "adja el" mint saját termék, akkor hagyd benne a nevét. Neked is sz.rul esne, ha kiszednék a nevedet belőle.

Én nulláról írok mindent, esetleg sajá, régebbi kódokból copyzok át, hogy ne kelljen mindent hatszázszor elrendezni...

2013. máj. 14. 23:01
 7/11 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem is ismerek olyan webfejlesztőt aki a nulláról írja a kódjait. "

Szerintem te nem ismersz fejlesztőt, csak ilyen vérpistiket :)

2013. máj. 14. 23:51
 8/11 anonim ***** válasza:

"Egyébként nem is ismerek olyan webfejlesztőt aki a nulláról írja a kódjait."

Nos nulláról szinte senki nem ír, ha csak nem valami nagyon egyedi dologról van szó.

Én is használok, egy bevált alap struktúrát, amibe dolgozom.

Viszonylag kicsi, alig pár száz Kbyte, így iszonyúan gyors is, mert nem kell több megát, és fél ezer fájlon átrágnia magát, egy oldal lekérésnek.

2013. máj. 15. 09:46
 9/11 Drone007 ***** válasza:

Egy template akkor a tiéd (akkor írhatod alá a neved), ha azt te magad csináltad. Igen, betűről-betűre, byteról-bytera. Bizony, vannak ilyenek, akik megcsinálják, még akkor is, ha te még nem találkoztál velük. Ja de mégis, hiszen egy olyan template-t akarsz használni amit valaki megcsinált...

Az, hogy kiírod-e az oldaladra, hogy ez kinek a munkája, az már rajtad áll, nyilván nem kötelező (free for comm and pers). Véleményem szerint nem csorbítja senkinek a teljesítményét az, ha felvállalja, hogy igenis XY munkáját használtam fel (még ha partial is). Az viszont jelentősen csökkentheti valakinek ázsióját, ha kiírja más munkája alá a nevét, aztán lebukik vele. Na az nagy égés.

2013. máj. 15. 10:01
 10/11 anonim ***** válasza:
pontosan milyen licensz alatt lett kiadva a template? a legtöbb helyen attól még, hogy szabdon módosítható és felhasználható a név eltüntetését tiltja a licensz
2013. máj. 15. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!