Worpress.com blogon meg lehet oldani hogy semmilyen tartalmat ne lásson valaki amíg nem likeol? Vagy valami más amivel likeolásra lehetne rávenni embereket?
Eléggé. Nekem majdnem egy évembe telt mire egy nap 1004 látogatóm lett....
Itt valami nem okés.
Amúgy rühellem a likolgatós sz.r oldalakat, mert nincs fb-om és nem tudok lájkolni sem.
Ha meg ennyien nézik az oldalad és mégsem lájkolnak, akkor értsd a célzást ,)
1: már számtalan 9gag copy van, és egyre kínosabb (gyk: szarabb) poénokat raknak ki
2: az meg egyenesen pofátlanság, hogy az összelopott tartalmat még lájkolni is kell, hogy lásd
3: az ezerből 2 like meg azt jelenti, hogy gyász posztokat raksz ki
Nem is tudom, ti hogy gondoljátok, hogy lájkoljak valamit, amit még nem is láttam! te talán fizetsz a boltban azért, amit nem is láttál?
Kicsit gondolkodj el ezen! Semmi ilyen f@s gag oldalt nem lájkolok! Pláne, hogy valóban össze lopkodtok mindent, t@jtok a szerzői jogokra, de más munkájából igénytelenül hasznot akartok húzni! Gyászos ez az ország! Az ilyenektől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!