Ha a blogomra szeretnék feltenni internetes képeket és nem szeretnék beleütközni semmilyen jogvédelembe a képeket illetően akkor mit tehetnék?
Megnéztem az oldalad,és lehet ,hogy majd olvasgatom..:)
Amit a könyvről írtál"bevezető" gyanánt,megfogott...érdekelni kezdett a könyv..persze lehet ezt a könyv borítójáról írtad..:D de akkor is érdekes könyvnek néz ki:)
Viszont van még mit finomítgatni rajta..:P
Kicsit jobban nézd át a szöveget,hogy mit írtál:)
Idézek tőled:
Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá....
Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá....
Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá.....
Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá.....
Mia olyan lány,aki szerencsés..a szülei zeneiparban dolgoztaM...egy bájos kisöSSZe van...a lány CSLLÓN játszik..
Így röpke 2 mondatban máris ennyi elgépelés..:D
Am. érdekes könyveket olvasgatsz..:)
Jó kis blogocskának tűnik, majd még átnézem jobban :D
#1 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!