Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha a blogomra szeretnék...

Ha a blogomra szeretnék feltenni internetes képeket és nem szeretnék beleütközni semmilyen jogvédelembe a képeket illetően akkor mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Esetleg ha a képekre (pl Paint-ben) valamilyen jelzést teszek az is lopásnak számít vagy az már nem? Így megoldható?
2013. febr. 17. 11:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan rakd ki. Ha nem sajátodként reklámozd, akkor bej nem lehet. Ez kb. a Facebook posztolgatásnál is így van :D (csak mondom)
2013. febr. 17. 11:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen, csak azért kérdeztem hogy nehogy baj legyen belőle. Egyébként ha van kedved kukkants be a blogra: [link]
2013. febr. 17. 12:35
 3/8 anonim válasza:

Megnéztem az oldalad,és lehet ,hogy majd olvasgatom..:)

Amit a könyvről írtál"bevezető" gyanánt,megfogott...érdekelni kezdett a könyv..persze lehet ezt a könyv borítójáról írtad..:D de akkor is érdekes könyvnek néz ki:)

Viszont van még mit finomítgatni rajta..:P

Kicsit jobban nézd át a szöveget,hogy mit írtál:)

Idézek tőled:

Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá....

Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá....

Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá.....

Mia olyan lány aki szerencsés családban élhet: megvan mindene, a szülei a zeneiparban dolgoztam és jófejek, mindig mellette állnak, egy bájos kisössze van , és egy csodás rocksztár pasija, aki törödik vele. Mianak és családjának mindene a zene: a lány csllón játszik kis kora óta. Komoly álmokat szőtt hozzá.....

Mia olyan lány,aki szerencsés..a szülei zeneiparban dolgoztaM...egy bájos kisöSSZe van...a lány CSLLÓN játszik..

Így röpke 2 mondatban máris ennyi elgépelés..:D

Am. érdekes könyveket olvasgatsz..:)

2013. febr. 17. 13:08
 4/8 anonim válasza:
hupsz..ennyiszer belinkeltem^^" ...bocsi,csak egyszer akartam bemásolni a szöveget..(:
2013. febr. 17. 13:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha már képet lopsz tiszteld meg a forrását azzal, hogy nem firkálod össze paintbrush-al. Én a helyedben a cikk végén felsorolnám honnan származnak a képek.
2013. febr. 17. 13:16
 6/8 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm szépen a válaszodat. Igen a helyesírási bakikat utána szoktam átnézni és javítgatni, és mivel ez friss cikk ez még nem került javításra, de minél előbb megpróbálom kijavítani őket. Azért köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet. Örülök, hogy megfogott, végül is ez az oldal célja! :) Oldal még bővülni fog még elég kezdő vagyok, de igyekszem bővíteni minden nap valamivel! :)
2013. febr. 17. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Jó kis blogocskának tűnik, majd még átnézem jobban :D

#1 voltam

2013. febr. 17. 18:11
 8/8 A kérdező kommentje:
Oké köszi, nyugodtan nézelődj!
2013. febr. 17. 18:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!