Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy oldhatnám meg a sorbehúzá...

Hogy oldhatnám meg a sorbehúzást CSS -ben?

Figyelt kérdés
Nem igazán értek a HTML -hez, mondhatni egyáltalán nem, de szeretném kicsit átdolgozni a tumblr -öm küllemét, igazából csak egy sort szeretnék kicsit elcsúsztatni. Nem tudom hogy hogy oldhatnám meg, mert a hozzá nem értőknek való beállításoknál nem látom, programozni pedig nem tudok. Van egy HEADER rész és azon belül nem találtam hogy mi vonatkozna arra amit módosítani szeretnék, mert egyetlen igazítással kapcsolatos parancs van benne, de kellene másnak is lenni, mert betűtípusban/méretben is más a két sor, de az erre vonatkozó részt sem találtam. Kérnék egy hozzáértőt, hogy segítsen mit keressek.

2013. márc. 30. 00:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Milyen böngészőt használsz?

Ha tudom, akkor jobba tudok segíteni.

2013. márc. 30. 02:47
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző: a böngészőnek túl sok köze nincs a dologhoz.

Kérdező: ilyesmire gondolsz?

[link]

Ha nem akkor padding kéne valószínűleg.

2013. márc. 30. 03:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Ilyesmire, csak a második sort szeretném behúzni és nem találom sehol a rá vonatkozó részt. Átküldhetem az egészet, ha gondolod és rászánod az időd, hogy megnézd, megköszönném :)
2013. márc. 30. 21:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Az is kérdés volt, hogy melyik sort kell neki szerkeszteni.

A böngészővel mindez megoldható, úgy hogy látja melyik sort kell majd a css-ben átírni

2013. márc. 30. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
A második sort kellene behúzni, ha megoldható.
2013. márc. 31. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!