Nem rossz, bár engem kicsit bosszant, hogy nem lehet kijelölni és jobb gombot nyomni.
Így ha valaki mondjuk egy mail címet vagy valami tartalmat másolna ki az oldalból kicsit macerásabb, de mint "védelem" nem sokat ér.
Igen. Engem is zavar, hogy nem lehet kijelölni. Aki nem tudja forráskódból kiszedni a tartalmat, annak nincs is szüksége rá. Akinek szüksége van rá, az kiszedi forráskódból.
Ezen kívül zsúfolt nagyon - mint ahogy már mondták - ez miatt nehezen átlátható. Szerintem ne nagyon foglalkozz a görgetéssel, esetleg tegyél egy fix helyzetű "Oldal tetejére" gombot.
A fő tartalomnak szerintem nem kell háttérszín. A bal oldalinak lehet, de a szöveg szín is lehetne másabb, mert így kiemeltebbnek tűnik a bal oldali sáv, mint a fő tartalom.
Az űrlapok azzal az átlátszó fekete háttérrel nem illenek az oldal designjába. És lehetne inkább világosabb az a háttérkép az Ajánlatkérésben és Elérhetőségben, ne ennyire feltűnő.
A logód se nagyon tetszik. Az ilyen fajta emberkék a marketinges igénytelen cuccokban szoktak lenni.
A fejlécen a kék szövegbe is rakhatnál valahova kiemelést és hogy ne legyen az se ennyire zsúfolt. Valami lehetne vékonyabb betű, más színű, ilyesmi.
Nem azért mondtam ezeket, mert nem jó az oldalad, csak elmondtam a véleményem. Amúgy tetszik.
Lennék neked designer. :D
Ha érdekel, írj.
köszönöm mindenki válaszát.
#13 még átkel olvasnom amit írtál mert elég tömörre sikerült. :-)
Jobb klikk tiltás az én kedvencem. :)
Tudom hogy ha valaki valamit akar, azt úgy is megszerzi.
jobb klikk tiltas? a lama tizenket evesek kedvenc jateka
ahogy mar korabban irtam: ha valami kikerult a kliensre (html, javascript, kep), azt mar nem tudod levedeni
PHP de kóder!
Lásd nem csak a 12 éveseké x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!