Tetszetős. Tömör de olvasható, nincs 3 oldalra szétdizájnolva 6 mondat.
Van benne egy félregépelés: weboldalal. Helyesen weboldallal. Nem nyelvtannácizok Csak ha már félkövéren ki van emelve a szó... :)
Anti köszi, és javítva :)
Gyors átnéztem és én is találtam még párat.
válaszania => választania
megrendelőinkel => megrendelőinkkel
enegedélyezett => engedélyezett
adminisztárciójára => adminisztrációjára
esetenkén => esetenként
Látszik azért ember vagyok. :-)
Az oldalad nagyon rendben van szerkezetileg, használhatóságában, olvashatóságban.
Ami esztétikai hibát felvetnék (enélkül is jó az oldal):
A betűk túl nagyok. ez nyilván az olvashatóságon nagyot dob, de így kicsit bumfordi az egész, tolakodónak érzem.
Kevés a whitespace, az oldal nagyon tömény. Legyen egy kicsit szellősebb, ne szégyelj 20-30 pixelnyi távolságokat beállítani a paddingoknál, szövegblokkok között.
A menüpontok színei kicsit túl egyszerűek. Lehet ennyire több színű, de a háttereket próbáld a sötétebb (főként a világosabb színeket) pasztelesebb tónus irányába eltolni, mert így nem kelt túl professzionális hatást.
Most már jöhet is a reszponzív design, és az oldalad tökéletes lesz :)
Köszi neked is Drone007.
Igen, a menüpontok színei kicsit világosak voltak, és mikor a 2. menü volt aktív, a világos sárgán fehér betű tényleg erőlteti a szemet. :)
Főleg hogy IE8 még a text-shadow -ot se ismeri, így még az se emelte ki.
tény hogy kissé tömör, ezt több ismerősöm is monda már, a sok scrollozást szeretném elkerülni, illetve nagy az alap betű, ami nem a tolakodást eszközli, hanem jobb láthatóságot.
A white space alatt nem tudom pontosan mire gondoltál, de ha az oldal szélles égére, akkor lehetne dinamikus, csak hát nagyban eltárne a megjelenés, egy 1024px széles monitoron, és egy 1600px -esen, ami hasábolás hiányában, túl hosszú sorokat redményezne, vagy üres helyeket, ha manuálisan betördelem.
Ha a latter-space -re gondoltál, én speciel nem kedvelem, úgy néz ki tőle a szöveg, mint ha nem lennének szavak, csak betű betűt követ.
Wampa, domain max 1 évig marad, mert most regisztráltam.
De nem marad van másik hasonló, csak ez ingyenes, és fejleszteni jó.
Whitespaceről kicsit bővebben:
Egyébként Kolboidot ajánlom mindenkinek, nagyon jó webergonómus, érdemes olvasni az írásait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!