Milyen a blogom?

Figyelt kérdés

Már egyszer kérdeztem ezt csak azt a másik blogomra de most mégis furdal a kíváncsiság hogy milyen a kinézete meg maga az írás is. Kritikát is kérek sokat!

[link]

2013. márc. 24. 14:40
 1/10 anonim ***** válasza:

JAAAJ!!!

Lezároltad, hogy csak korlátolt személyek nézhessék meg!

Phú!

2013. márc. 24. 14:49
 2/10 anonim ***** válasza:
nem kell neki rajongó, se olvasó...:DDDDD
2013. márc. 24. 15:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Bocsi! már feloldottam -_- XD -_-
2013. márc. 24. 15:45
 4/10 anonim ***** válasza:

Érdekes, de:

- ha magadnak írod, akkor kinek köszönsz?

- akkor mi értelme a blognak?

Ez most úgy jött le, hogy te tagadod, hogy nem kell neked olvasó, de titkon reméled, hogy azért valaki csak betéved.

Nem? Hanem akkor miért írtad ki a kérdést, hogy milyen a blog?

ellent mondtál saját magadnak.

Ezeket leszámítva jó. Csak majd legyen is miről írnod az elkövetkezendőkben.

(már azzal is ellent mondtál magadnak, hogy blogot készítettél, máshol is meglehet csinálni, hogy pont ugyan ilyen legyen, de semmi köze a bloghoz XD)

2013. márc. 24. 16:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Kirááááááááály!
2013. márc. 24. 16:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Felül ott a css kód.
2013. márc. 24. 17:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a kommenteket. :) Igen eleve azért indítottam hogy majd csak magamnak írom, de aztán nem bírtam ki és muszáj volt rákérdeztem hogy milyen. XD
2013. márc. 25. 15:58
 8/10 A kérdező kommentje:
Am igen de csak azért mert nem tudtam eltüntetni. :( Nem tudja valaki hogy lehet megcsinálni hogy eltűnjön onnan? Vagy ez eleve így néz ki???
2013. márc. 25. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:

A kinézet rendben van. Tök, hogy így tudsz örülni az ajándékoknak, de a többi bejegyzésből azért hiányoltam az érzetek, érzések megfogalmazását, na meg a részletességet.

Ki volt az energiavámpír, miért kellett vele lenned, miket csinált? Úgy lehetett volna jobb, ha megpróbálod humorosan megfogalmazni, hogy lefárasztott, és milyen fokozatokat értél el, amíg végre elköszöntetek egymástól^^

2013. márc. 31. 17:36
 10/10 A kérdező kommentje:
Szia neked is köszönöm a válasz. Mostantól majd kicsit jobban kifejtem a dolgokat. :))))
2013. ápr. 6. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!