Mennyi a versenyképes webfejlesztői fizetés!?
Figyelt kérdés
Nem olyan régen voltam egy állásinterjún.
Mikor a versenyképes fizetésről megtudtam hogy Bruttó 109 000 Ft. (Nettó kb. 70 000 Ft)
Röhögő görcsöt kaptam és elhagytam az irodát.
2013. márc. 19. 19:56
11/14 A kérdező kommentje:
100 ezer csak alap számlára elég.
40~50 ezer lakbér vagy lakás hitel.
30~40 ezer alap rezsi (Víz/Gáz/Villany/fűtés/k.költség)
+10 ezer bérlet
Enni se ártana, és időnként kellenek új ruhák eszközök is.
És itt a kikapcsolódás/szórakozásról még szó sincs.
Vagy az olyan függőségekről mint a dohányzás. (Napi 1 dobozzal is ~25 ezer havonta)
2013. márc. 20. 07:54
12/14 anonim válasza:
Külföldre kell dolgozni, Magyarországon mindig azt nézik, hogy profi is legyen meg olcsó is.
13/14 anonim válasza:
Én még tanulok (internetes alkalmazásfejlesztést), és az osztályfőnökömnek saját cége van, és nála egy kezdő programozó órabére 4500Ft (bár ők nem csak webbel foglalkoznak (java, c, c#, c++ tudás nála kell)). Ja és egyszer azt mondta, hogy 500.00 Ft alatt neki se kezd semmilyen munkának...
14/14 anonim válasza:
Azért az 500k már kicsit magas, mármint arra, hogy azt állítsa valaki, hogy senki nem kezd ilyenbe.
Ennyi órabért nem adnak azért bárhol, igaz egy jó programozó ennél még többet is kereshet akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!