Bünteti a törvény?
Megveszem valaminek a tartalmát és rajta van a logójuk, de elkezdtem ugyanúgy értékesíteni. Büntetik ezt vagy nincs semmi probléma vele? Copyright az azt jelenti nem, hogy szabadon felhasználható a licensz, jelen esetben logó felhasználásával...
Előre is köszönöm a válaszokat!
Nem, a copyrigtht az azt jelenti, hogy minden jog fenntartva! Ami meg azt jelenti, hogy masolni, vagy media anyag eseten, nyilvanos helyen sugarozni TILOS! Azaz, hogy te masolod, es a masolt mediat ertekesited BUNTETENDO!
Remelem kielegitettem a kivancsisagodat! :)
A copyright azt jelenti szerzői jog.
Ha megveszel valamit az csak saját felhasználásra jogosít fel és nem terjesztésre.
A logót azért rakják fel hogy azonosítani lehessen hogy az ők termékük és büntetni lehessen ha valaki terjeszti.
videókra gondoltam, amit a meglévő honlapon nézhetsz egy adott havidíj fejében. logó van a videókon, így gondoltam volna, hogy csinálok egy oldalt amin több oldal tartalma egy összegéért elérhető lenne. nézhető, letölthető...
akkor ezek szerint nem lehet ilyet csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!