Blogger domain beállítás! Mi lehet probléma?
Sziasztok! 2 napja vettem egy .hu domaint a bloggeren tárolt blogomhoz (blogspot).
Megkaptam a domain-hez a cpanel admin felületet. Kértem a szolgáltatót, hogy segítsenek beállítani a cname és az A rekordokat, mert nem igazán értek ezekhez, de azt mondták, hogy ilyen segítséget csak abban az esetben nyújtanak, ha vásárolok valami emelt szintű segítséges szolgáltatást... Na mindegy.
A problémám az, hogy nagyjából sikerült megoldanom a dolgot, és működik, de csak félig...
Belépek a cpanelben, a haladó dns beállításokba, és ott megadtam a következőket:
(sorban: név, ttl, class, type, record)
domainem.hu. 3600 IN A 216.239.32.21
domainem.hu. 3600 IN A 216.239.34.21
domainem.hu. 3600 IN A 216.239.36.21
domainem.hu. 3600 IN A 216.239.38.21
www.domainem.hu. 14400 IN CNAME ghs.google.com
mwn2ixecarxg.domainem.hu. 14400 IN CNAME gv-4zbax6fovqhrwu6h6bwbmqq4es2vyev7zsnpvfenf2ss76ufff6a.domainverify.googlehosted.com
Ezek vannak a cpanel haladó dns beállításokban.. Ezzel el tudtam érni azt, hogy ha beírom a böngészőbe, hogy www.domainem.hu, akkor tökéletesen bejön a blogom. Viszont ha csak annyit, hogy domainem.hu, akkor a google 404-es oldala jön elő....
Mit kell még beállítanom, hogy a www tag nélkül is működjön?
Köszönöm szépen a segítséget!
Ui: a Blogger admin felületében már beállítottam a domaint, és el is fogadta. A szolgáltatóm figyelmeztetett, hogy ezeknek 8 óra a frissítési idejük, csak utána fog működni, de az már rég letelt és még mindig nem működik....
Ezekre is rögzíteni kell a DNS-t:
www.domainem.hu
domainem.hu
*.domainem.hu
másoknak jó tanács, akik olvassák a bejegyzést, kérdést, hogy érdemes egy jó, hozzáértő, segítőkész szolgáltatónál vásárolni a domain nevet, így beállítják helyetted ezt, és nem kell neked szenvedni vele.
a legjobb regisztrátorokat a tárhely szóra keresve találod meg, ők adnak tárhelyet is, és segítőkészek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!