Egyszerű adatbázis létrehozása, hogyan?
A lényege:
Adott kérdőív kitöltése után a válaszoknak megfelelő adat(okat) dobná ki a rendszer. Több kritérium alapján (életkor, nem, lakhely stb.) a kitöltő számára megfelelő opciókat listázná. Emellett egy kereső rendszer, amivel ugyanezt manuálisan beállítottan is el lehetne érni.
Accessben talán nem okozna gondot, de hogyan valósítsam ezt meg webes felületen? Milyen irányba induljak?
PHP megy és a HTML&CSS is?
Amíg nem, addig ne is próbálkozz.
Ha ezek megvannak, akkor szerzel egy webtárhelyet, az esetek 99%-ban van phpMyAdmin hozzájuk, amin át a MySQL adatbázist hasonlóan tudod szerkeszteni, mint Accessben.
html&ccs OK, php tervben...
Erre gondoltam én is alapból, akkor megpróbálkozom ebben az irányban. Köszi!
Egy saját magamnak szánt feladat, amin keresztül megtanulhatom, és még haszna is lesz ;)
Köszi!
Mostmár igen! Pont ez kell nekem, reggel ezzel indítok ;)
(Ma szépen újrarágtam magam a HTML-CSS ismereteimen, és kicsit kóstolgattam a PHP-t, hát rémísztőbbnek látszik, mint valójában!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!