Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egyszerű adatbázis létrehozása...

Egyszerű adatbázis létrehozása, hogyan?

Figyelt kérdés

A lényege:

Adott kérdőív kitöltése után a válaszoknak megfelelő adat(okat) dobná ki a rendszer. Több kritérium alapján (életkor, nem, lakhely stb.) a kitöltő számára megfelelő opciókat listázná. Emellett egy kereső rendszer, amivel ugyanezt manuálisan beállítottan is el lehetne érni.

Accessben talán nem okozna gondot, de hogyan valósítsam ezt meg webes felületen? Milyen irányba induljak?

2013. febr. 27. 11:19
 1/9 anonim ***** válasza:
A Google Docsnak van erre megfelelő eszköze. Szerintem első körben azt nézd meg!
2013. febr. 27. 12:03
 2/9 A kérdező kommentje:
Lehetőség szerint inkább nekiállnék egy komolyabb projektnek, időm mint a tenger elkészíteni... Szeretném normálisan megtanulni a dolgot.
2013. febr. 27. 13:13
 3/9 anonim ***** válasza:

PHP megy és a HTML&CSS is?

Amíg nem, addig ne is próbálkozz.

Ha ezek megvannak, akkor szerzel egy webtárhelyet, az esetek 99%-ban van phpMyAdmin hozzájuk, amin át a MySQL adatbázist hasonlóan tudod szerkeszteni, mint Accessben.

2013. febr. 27. 13:20
 4/9 A kérdező kommentje:

html&ccs OK, php tervben...

Erre gondoltam én is alapból, akkor megpróbálkozom ebben az irányban. Köszi!

2013. febr. 27. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahaaa, hogy te ezt tanulni akarod és nem egy konkrét feladat. Hát akkor hajrá! PHP + MySQL!
2013. febr. 27. 13:51
 6/9 A kérdező kommentje:

Egy saját magamnak szánt feladat, amin keresztül megtanulhatom, és még haszna is lesz ;)

Köszi!

2013. febr. 27. 14:11
 7/9 anonim ***** válasza:
ez csak sima űrlap és űrlap feldolgozás. Minimális html meg css kell plusz egy kis php+mysql. Kis millió ilyen tutorial van a neten.
2013. febr. 27. 14:38
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Láttad már?:)

2013. febr. 27. 19:46
 9/9 A kérdező kommentje:

Mostmár igen! Pont ez kell nekem, reggel ezzel indítok ;)

(Ma szépen újrarágtam magam a HTML-CSS ismereteimen, és kicsit kóstolgattam a PHP-t, hát rémísztőbbnek látszik, mint valójában!)

2013. febr. 27. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!