Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen ez az oldal ediig?

Milyen ez az oldal ediig?

Figyelt kérdés

Tudom még elég kezdetleges. Nagyon sokat kell rajta még dolgoznom. De kíváncsi lennék milyen ötleteitek vannak.

Nagyon köszönöm előre is. :) Az oldal: mindennapireceptek.blogspot.com

2013. febr. 22. 18:27
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
tesó,nem tudsz még linkelni se ,azt már oldizol ?
2013. febr. 22. 18:38
 2/9 A kérdező kommentje:
lécii a kérdésere válaszolj :D ÚÚ mekkora baj nem tudok linkelni..-.-
2013. febr. 22. 18:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Szerintem valami témához illőbb design kéne, talán egy olyan háttérkép vagy nem tudom.

Receptekre mindig szükség van. (Y) De azért kidolgozhatnád jobban őket, nagyon össze van csapva némelyik, nem elég részletes szerintem. Példa: tejfölös pogácsa, nem írtad oda, mennyi ideig kell sütni. Persze laikus vagyok, lehet, hogy ezt zsigerből tudják egyesek, csak én nem. :)

Meg valami barátságosabb nyelvezet jó lenne, nem tőmondatokban, mint a robotoknak: "Tojással kenni sózni,szezámozni.200 fokon sütni." (tejfölös pogi)

2013. febr. 22. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:

(#3 vagyok)

Háttérkép ötlet: vágódeszka, rajta némi liszttel. :)

2013. febr. 22. 18:53
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D De hogy jell háteret,mert mikor készítettem,s most sehol setalalom :D
2013. febr. 22. 19:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Elmegy. Kicsit még lehetne rajta reszelgetni.
2013. febr. 22. 19:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz. Valóban egy ismétlődő fás háttér feltudná dobni.
2013. febr. 22. 21:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Anno nekem is volt ilyen oldalam:)

Bátyám megcsinált szinte mindent nekem csak a recepteket kellet felpakolnom:) Link sajnos már nincs.

2013. febr. 22. 23:59
 9/9 anonim válasza:
Elég unalmas a kinézete. Én is arra szavazok, hogy valami témahoz passzoló hátteret használj.
2013. febr. 24. 03:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!