Hogyan tudnám a bloggomat egyedibbé, színesebbé, és ismertebbé tenni?
Figyelt kérdés
A blogspot.com-on vezetek egy bloggot és szeretném egyedibbé és színesebbé tenni. Gondolok itt kinézetre,meg sablonra,hogy azért még se az az egyszerű és szürke blogspotos sablonom legyen,mint mindenki másnak,hanem egyedibb.Ilyen különféle blog sablonokat hol találok az interneten ? és hogy tudnám a bloggomat egy kicsit ismertebbé tenni ?2009. szept. 8. 19:24
1/5 anonim válasza:
Ha gondolod kiraklak reklámnak egy kis bannerrel. Nekem is blogspotom van. :D
Igazából lehet szerkeszteni, de csak ha lemented a scripteket, és átírod a design forráskódját. Aki nem ért hozzá (én sem), az nem tud új dizájnt csinálni, csak a meglévőkből tud kombinálni.
2/5 A kérdező kommentje:
Tudnál valahogy segíteni ?
2009. szept. 8. 22:48
3/5 anonim válasza:
Megírjam privátban melyik az oldalam?
A design-nak a kódjához én sem értek, de tudom, hogy szerkeszthető.
4/5 anonim válasza:
Nem bonyolult a szerkesztése.
Egy pici html, css, xml ismeret azért szükséges hozzá.
5/5 A kérdező kommentje:
2009. szept. 10. 02:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!