Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki segítene nekem?

Valaki segítene nekem?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy saját honlapot.Valami ilyesmit: [link]

Aki csinált már ilyet az tudna nekem segíteni? Kérdésem az lenne, hogy milyen programot kell használni? Ingyenes?

2013. febr. 16. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
2013. febr. 16. 20:34
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi, csak egy kicsit több segítségre számítottam.Még soha nem csináltam ilyet és nem is igazán értek hozzá.olyan segítségét szerettem volna kérni aki már csinált ilyet és elmondaná, hogyan kell.
2013. febr. 16. 20:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Beregisztrálsz egy google fiókot, ha van akkor csak belépsz, és bizos lesz ott olyasmi hogy új blog létrehozása. Rámész kifog irni valamit elolvasod, de szerintem elég egyértelmű lesz, aztán elkezded szerkesztgetni a blogot, mivel konkrét kérdésed nincs konkrét választ sem tudok adni. Még soha nem használtam ilyesmit ezért nem tudom hogy működik, kérdésed annyi volt "milyen programot kell használni?". Ezt nem egy programmal csinálták, ezt a weben csinálták a blogger-en.

Lehet ilyet programmal is mondjuk egy jegyzettömbbel, de azt nem ajánlom. Csináld a blogger-en webes felület ingyenes, ha a designal vagy valamilyen funkcióval elakadsz akkor konkrétabb kérdést tegyél fel azzal kapcsolatban.

2013. febr. 16. 21:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!