Adatbázis tartalma tömbben, hogyan tovább?
Csak a lényeges tartalmat idézném a lapról (ez egyébként egy oktatóvidejós feladat, onnan lehet ismerős, de nekem még sem működik)
$parancs = "SELECT * FROM emberek ORDER BY nev";
$eredmeny = mysql_query($parancs);
while ($sor = mysql_fetch_array($eredmeny)) {
?>
<tr>
<td><?= $sor["nev"] ?></td>
<td align=center><?= $sor["eletkor"] ?></td>
<td align=center>
<a href="mod_urlap.php?mit=<?= $sor["id"] ?>&nev=<?= urlencode($sor["nev"]) ?>&eletkor=<?= $sor["eletkor"] ?>">módosítás</a>
<a href="torol.php?mit=<?= $sor["id"] ?>">törlés</a>
</td>
</tr>
<?
}
?>
Ugye annyi világos hogy a $sor tömbben van az adatbázis tartalma meg kilistázza... Kiírni kiírja, de a módosítás és törlés nem működik. Pontosabban maga a modósító és törlő parancs a modosit és torol fájlokban működik, kipróbáltam, csak ezzel az adat"átadással" lehet a baj, ahogy meg van oldva linkkel. Hogy lehet hogy nem működik?
a torol.php és a mod_urlap.php fájlban $_GET["mit"]-ként hívod be az id-t, vagy $_GET["id"]-ként?
Ezt az egyetlen buktatót láttam ebben a megvalósításban. Esetleg a valamelyik fájl tartalmával többet tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!