Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Adatbázis tartalma tömbben,...

Adatbázis tartalma tömbben, hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Csak a lényeges tartalmat idézném a lapról (ez egyébként egy oktatóvidejós feladat, onnan lehet ismerős, de nekem még sem működik)

$parancs = "SELECT * FROM emberek ORDER BY nev";

$eredmeny = mysql_query($parancs);

while ($sor = mysql_fetch_array($eredmeny)) {

?>

<tr>

<td><?= $sor["nev"] ?></td>

<td align=center><?= $sor["eletkor"] ?></td>

<td align=center>

<a href="mod_urlap.php?mit=<?= $sor["id"] ?>&nev=<?= urlencode($sor["nev"]) ?>&eletkor=<?= $sor["eletkor"] ?>">módosítás</a>

<a href="torol.php?mit=<?= $sor["id"] ?>">törlés</a>

</td>

</tr>

<?

}

?>

Ugye annyi világos hogy a $sor tömbben van az adatbázis tartalma meg kilistázza... Kiírni kiírja, de a módosítás és törlés nem működik. Pontosabban maga a modósító és törlő parancs a modosit és torol fájlokban működik, kipróbáltam, csak ezzel az adat"átadással" lehet a baj, ahogy meg van oldva linkkel. Hogy lehet hogy nem működik?

2009. szept. 6. 15:40
 1/1 anonim ***** válasza:

a torol.php és a mod_urlap.php fájlban $_GET["mit"]-ként hívod be az id-t, vagy $_GET["id"]-ként?

Ezt az egyetlen buktatót láttam ebben a megvalósításban. Esetleg a valamelyik fájl tartalmával többet tudunk segíteni.

2009. szept. 14. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!