Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Javascript problémában segítség?

Javascript problémában segítség?

Figyelt kérdés

Javascriptben van 4db menü amire ha kattintok felugrik a tartalom aztán lecsúszik, csak az a baj, hogy a szöveg nem jelenik meg.

CSS probléma lehet, mert formázatlanul behozza a szöveget.

A tartalom div-ben van még egy belső div a háttérkép miatt, hogy ne lógjon le a szöveg.

Itt megnézhetitek: [link]

2013. febr. 11. 19:13
 1/5 A kérdező kommentje:
csak az otthon menüpont alatt van szöveg
2013. febr. 11. 19:13
 2/5 Mugen ***** válasza:

Nekem sikerült működésre bírni. Annyit tettem, hogy van az 5 db div-ed, amik fel le csúszkálnak. main, east west.... No ezeken belül van, egy másik div, aminek a class="bel". Ezeknek a belső diveknek adtam egy id-t mégpedig a következő módszerrel. main id-jű divben lévőnek mainContent id-t adtam, a north id-jű div lévőnek pedig northContent és így tovább.

Majd a következő sort raktam bele a click függvénybe $('#'+name+'Content').show();

Szóval most így néz ki nálam:

.click(function(){

var $this = $(this);

var name = this.className;

$('#content').animate({marginTop:-1350}, 500,function(){

var $this = $(this);

$this.animate({marginTop:50}, 300);

$('#content div').hide();

$('#'+name).show();

$('#'+name+'Content').show();

$this.animate({marginTop:10}, 300);

Írd meg , hogy sikerült e neked.

2013. febr. 12. 02:22
 3/5 A kérdező kommentje:
nagyon fasza, köszönöm szépen a segítséget
2013. febr. 12. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:

Remélem még olvassátok a bejegyzést, az lenne a baj, hogy normális szöveggel minden oké de ha php-s oldalt akarok include-olni akkor azt már nem jeleníti meg...

a lényeg az lenne hogy van egy adatbázisom benne a szövegekkel (((amiket egy adminnak nevezett felületről tinymce-vel szerkesztek és töltök fel))) és azt szeretném, hogy egyenesen oda tudjam közvetíteni a tárolt szövegeket, képeket.

2013. febr. 18. 17:10
 5/5 Mugen ***** válasza:
Hogyan próbálod megjeleníteni a php-s oldalt? nem igazán értem :) Tudsz bemásolni valamennyi kódot? Ennyiből sajnos nem jövök rá
2013. febr. 19. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!