Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Tudtok küldeni valami oldalt...

Tudtok küldeni valami oldalt ahol megtanulhatom a javascript -et és a jquery-t?

Figyelt kérdés
0-ról kezdeném, html+css az megy. Esetleg még php-t is linkelhettek.

2013. jan. 14. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 15. 01:33
 2/7 Drone007 ***** válasza:

[link]

jQuerybe csak akkor vágj bele, ha átláttad a javascript metodikáját, megértetted a működését, és tudod, hogy mit hogyan használj. Sokan egyből jQueryvel kezdik, aztán a legalapvetőbb javascript hívásoknál elakadnak.

jQuery-ről a project oldalán tanulhatsz a legtöbbet ( jquery.com )

De azt javaslom, hogy valamilyen nyomtatott anyagot is szerezz be, mert sokkal kézreállóbb ha van egy gyorsan előkaparható nyomtatott segítséged, ha valahol elakadsz szkriptelés közben. Tudom, a könyvek drágák, de van amire megéri befketetni.

[link]

2013. jan. 15. 08:19
 3/7 A kérdező kommentje:
Kössz 2. Én is gondolkodtam valamiféle könyv beszerzésén. :) 1. Nem is gondoltam volna:Djó ez a gogle nevezetü oldal nem csak webfejlesztéssel kapcsolatos dolgok vannak fenn hanem kb minden:) kösz ,eddig nem is ismertem:)
2013. jan. 15. 20:31
 4/7 anonim ***** válasza:
2013. jan. 15. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

"1. Nem is gondoltam volna:Djó ez a gogle nevezetü oldal nem csak webfejlesztéssel kapcsolatos dolgok vannak fenn hanem kb minden:) kösz ,eddig nem is ismertem:)"

ha megakarsz ismerkedni a javascript programozással előbb valóban a google-t ismerd meg alaposabban

2013. jan. 15. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:
még jófej voltam és magyarra kerestem rá
2013. jan. 15. 23:51
 7/7 anonim ***** válasza:
itt válogathatol h mi kell: [link]
2013. júl. 11. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!