Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ajánlanátok tanfolyamokat?...

Ajánlanátok tanfolyamokat? (webfejlesztés, html, php, mysql, javascript stb)

Figyelt kérdés

Szeretnék teljes körű tudásra szert tenni olyan 2-3 év alatt. A fizetős tanfolyam nem probléma, hatékony dolog kellene, mert elég nehezen fogom fel ezt az egész témakört (próbálkoztam már magamtól tanulni de nem igazán megy)

Vagy felesleges ilyesmire pénzt kiadni, és többet ér ha magamtól tanulom meg?

2012. dec. 21. 16:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha olcsón akarod megúszni , akkor ajánlom, hogy keress valakit aki a minimális alapokat elmagyarázza.

Kezdetnek a HTML+CSS-t, később php, mysql, stb.

És ha már érted az alapokat, akkor már tudod saját magad tovább fejleszteni, segitség nélkülis akár.

De ajánlom szerezz be pár könyvet (akár a netről is, pdf-be), az rengeteget segít.

2012. dec. 21. 17:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Végülis akkor az van amit sejtek, hogy lényegi tudásra úgy is gyakorlással és önképzéssel fogok tudni szert tenni, egy tanfolyam max alapozásra elég. Tehát akkor jó lenne találni egy mentor jellegű személyt akit zaklathatok a kérdéseimmel :D
2012. dec. 21. 18:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Üdv! Én az ünnepek után vállalom, hogy megtanítalak a html, php, mysql használatára online, emailek formájában. Mivel írtad, hogy a fizetés nem probléma, ezért egy jelképes összegért(mivel nem vagyok profi, de azért mindenre meg tudlak tanítani).
2012. dec. 21. 21:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Én profi vagyok, e-mailek, skype, példaprogramok segítségével megtanítlak bármire olcsón. Tanfolyamon nem fognak megtanítani soha az életben, magadtól nem fogod tudni, hogy mi kell egy profi programozónak, mert nem a nyelvekkel kell kezdeni. Sőt...

Másik lehetőség egyetem plusz rengeteg szorgalom és ön képzés...

Kezdő tudás, amivel már elszórakozol egyedül 1-2év. Haladó tudás, amihez már nem kell más segítsége, 3év felett, profi tudás ami messze nem teljes körű 8-15 év minimum. A felett pedig már elhalad feletted a kor, és mehetsz tanárnak, meg tanácsadónak...

2012. dec. 21. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlatokat, egyelőre még nem esedékes a dolog (már anyagi szempontból) mert nyáron szeretném elkezdeni a tanulást, ahogy írtam pusztán öncélú dolgok megvalósítására. Ennek fényében kb fél év múlva még vevő lehetek az ilyesfajta okításra, szóval nem felejtem el az ajánlatokat és tárgyalhatunk róla majd :) Jelenleg legfőképp csak tájékozódom, illetve megprobálok magamnak tanulgatni.
2012. dec. 21. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

csakegyezres.hu

3.000 forintért vettem vip tagságot amiért 10-20-30 GB oktatóvideóhoz jutottam hozzá.

xhtml css php mysql jquery ajax és egyebek. Bár ezek sem teljeskörűek. És nem tudsz úgysem mindent megtanulni. Ezekkel a videókkal már lesz rálátásod a dolgokra, tudni fogod az alapokat. Ha pedig komplexebbet akarsz megvalósítani úgyis google-t kell használnod és a dokumentációkat bújni.

Ha nem számít a lóvé, akkor ajánlom az IT factory kurzusait (~60-70.000).

2012. dec. 22. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!