Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Wordpress telepítése hogyan?

Wordpress telepítése hogyan?

Figyelt kérdés
feltelepitettem a wordpreszt a tárhelyemre sikeresen és amikor be akarnák lépni akkor nem csinál semmit mikor a végén volt a bejelentkezés akkor rámentem és töltött egy picit és nem csinált semmit meg amikor az oldalrol akartam bejelentkezni akkor se csinált semmit meg amikor beirtam a /wp-admin akkor betöltött és egy öres fehér lap fogadott ennek mi lehet az oka

2013. febr. 9. 13:53
 1/1 Drone007 ***** válasza:

Ha ingyenes tárhelyre telepítetted a wp-t, akkor lehet hogy a tárhelyszolgáltatás nem alkalmas wp telepítésére, vagy vannak bizonyos korlátozások rajta.

Mindenképpen keresd meg a tárhelyszolgáltató faq-ját, hátha ír valamit a wp, vagy egyéb cms rendszerek telepítéséről. Esetleg megpróbálhatod a tárhelyszolgáltató supportját megkeresni emailben/telefonon.

Próbáld újratelepíteni a wordpress-t ez alapján:

[link]

2013. febr. 9. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!