Hogy kell webáruházat nyitni WordPress el?
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a WordPress-ben való webshop nyitásához.
Igazából már van webáruházam de nagyon drágán bérlem (évi 120.000,-Ft.)
Az egyik nap láttam egy webáruházat aminek az alján ez állt: Responsive Theme Webmotor: WordPress
Én is szeretnék egy ilyen webáruházat mert nagyon tetszett, egyszerű volt és átlátható. Erre lenne Nekem is szükségem!
Ha valaki tudna segíteni ennek a webáruháznak az elkészítésében annak meghálálnám! :)
az pm, apa, nem pv :)
Érdeklődhetek, hogy kik szolgáltatták az eddigi shopot? Csak kíváncsi vagyok.
Az olyan "webáruház" egy rakás szr.
Jóska Pista az utca végérül lehet, hogy tud neked csinálni webáruházat akár 100 ezerért is, de az olyan is lesz.
Nem tudom milyen webáruházad van most és kik csinálták, illetve mit csinálnak azóta vele. Milyen szolgáltatásokat nyújtanak...
De ha normális webáruházat akarsz, akkor még akár drágább is lehet. Mondjuk így látatlanban nem tudok mit mondani, csak azt, hogy az emberek nem értenek hozzá. A "webmesterek" túlnyomó többsége meg szr weboldalt csinál.
A megrendelők nagy része normális, hozzáértő webprogramozókat/cégeket meg nem akarnak felfogadni, mert nem látják be, hogy az mitől jobb. Csak azt, hogy drágább.
Ahogy azt sem tudják eldönteni, hogy melyiket kéne választani a "jók" közül.
# 7/7 ma 19:34
ment a piros pacsi :))
köszi, viszont kiegészíteném az utolsó sort:
azt sem tudják a megrendelők, hogy egyik webáruház mitől jobb, mint a másik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!