Van egy kész weboldalam, hogyan lehetne a kódba egy rövid javascript jelszavas beléptetőt elhelyezni?
tudom, hogy javascripttel nem lehet biztonságosat csinálni, nekem az is jó, ha a jelszó a kódból kiolvasható,
aki nem ért hozzá úgyse tud belépni és nekem ennyi elég. Visibilityt vagy mit kell manipulálni?
Például én azt tenném, hogy létrehozok egy olyan formot, aminek csak egy hidden value-ja van. A form action-jét a checkPassword.php-ra állítanám.
Egy prompt-al bekérném a jelszót, és elmenteném a hidden vaule-ba majd submitolnám.
amikor megkapja a checkPassword a jelszót, akkor megnézném , hogy stimmel e azzal amit én kitaláltam. Ha nem akkor a Header-t visszadobnám a jelszó kérő oldalra, ha stimmel akkor tovább dobnám oda ami a védett tartalomhoz vezet.
Ez nagyon gyorsan megírható. Ha kell segítség, szerintem sokan szívesen segítenek, pl én is :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!