Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van egy kész weboldalam,...

Van egy kész weboldalam, hogyan lehetne a kódba egy rövid javascript jelszavas beléptetőt elhelyezni?

Figyelt kérdés

tudom, hogy javascripttel nem lehet biztonságosat csinálni, nekem az is jó, ha a jelszó a kódból kiolvasható,

aki nem ért hozzá úgyse tud belépni és nekem ennyi elég. Visibilityt vagy mit kell manipulálni?

2013. febr. 9. 13:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Te a könyvtáradat mutogatod a neten és így akarsz fájlt jelszóval védeni? Fura elképzelésed van.
2013. febr. 10. 00:22
 12/17 A kérdező kommentje:
Válaszolna végre valaki a kérdésemre? Én is meg tudom csinálni, mert ismerem a javascriptet, csak érdekelne, hogy a mi a legegyszerűbb megoldás? A body visibility-t kell módosítani? És egy form-ot berakni?
2013. febr. 10. 09:58
 13/17 Mugen ***** válasza:

Például én azt tenném, hogy létrehozok egy olyan formot, aminek csak egy hidden value-ja van. A form action-jét a checkPassword.php-ra állítanám.

Egy prompt-al bekérném a jelszót, és elmenteném a hidden vaule-ba majd submitolnám.

amikor megkapja a checkPassword a jelszót, akkor megnézném , hogy stimmel e azzal amit én kitaláltam. Ha nem akkor a Header-t visszadobnám a jelszó kérő oldalra, ha stimmel akkor tovább dobnám oda ami a védett tartalomhoz vezet.

Ez nagyon gyorsan megírható. Ha kell segítség, szerintem sokan szívesen segítenek, pl én is :).

2013. febr. 10. 12:23
 14/17 A kérdező kommentje:
mondom hogy nincs php lehetőségem, meg az szeretném, hogy offline is működjön
2013. febr. 10. 13:15
 15/17 Mugen ***** válasza:
Hát akkor majdnem ugyanaz. Csinálsz egy while ciklust amibe beleteszel egy prompt-ot. A promptot mentsd ki egy változoba, és nézd meg hogy ez egyenlő e a jelszóval. Ha igen, akkor submitolod a formot, a vedettTartalom.html-hez ha nem akkor simán hagyod hogy újra kérje a jelszót.
2013. febr. 10. 13:41
 16/17 Mugen ***** válasza:
Sikerült elkészíteni?
2013. febr. 11. 17:30
 17/17 PHP de kóder! ***** válasza:
miert nem hasznalsz htaccesst? 3 sor lenne ;)
2013. márc. 18. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!