Tudnátok nekem egy webmestert ajánlani, aki nem aranyárban dolgozik?
A PHP Pistikék "sz*ré h*gyé" dolgoznak, de a munkájuk minősége olyan is, de gondolom kis pénzért nem is vársz el profi munkát.
Javaslom a prog.hu / állás rovatában tedd fel a kérdés! Ha szeretnél választ is kapni, akkor nagy vonalakban írd le, hogy mit szeretnél (egyszerű oldal, folyamatosan változó dinamikus valami, fórum, akármi), plusz egy irányárat is adj meg!
Hát URAK MAGUK NEKEM NEM FOGNAK DOLGOZNI AZ TUTI.
További kellemes trágár nyegléskedést és fölényeskedést kívánok.
K.: eszedbe fogunk még jutni, amikor:
- az oldal nem készül el
- elkészül, de nem olyan amilyennek kérted
- amikor senki nem vállalja a supportálást, mert tr*gya a kód.
"....és ezt elkerülendő azt előnyös tenni hogy nyegle fölényes és drága webmestert kell megbízni a munkával."
Ha rám célzol, akkor szeretném jelezni, hogy nem vagyok webmester :)
Nem kötelező, sőt még szerencséd is lehet, hogy lelkes kezdővel, aki fel tud nőni a feladathoz. Viszont mások tapasztalatai alapján kijelenthető, hogy aki olcsón dolgozik, annak a munkája annyit is ér. Ez akkor is így van, ha valaki nyeglén mondja, meg akkor is, ha teljes komolysággal.
Tévedés mert van aki dilettáns és drágán dolgozik van aki hozzáértő és normális áron dolgozik és variálhatod még a magas ár
csak arra garancia hogy sokat fizetsz, hogy mit kapsz az a jövő titka.
Miért vagyunk beképzeltek te bunkóparaszt?
Az meg a másik, hogy ha valaki "webmester"-nek hívja magát az tuti, hogy php pistike és lófaszt nem ért hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!