Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Neobase.hu-n regisztráltam...

Neobase.hu-n regisztráltam magam. Szeretnék egy jo weblapot összeütni, csak van egy gond drupalt nem ismerem! Honna tudnám megtanulni?

Figyelt kérdés

Állitolag van kézikönyve de sehol sem találom.

Vagy ha esetleg vki ért hozzá akkor msn-en segitene elmagyarázni?

Elöre is köszönöm

2009. szept. 2. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
43%

Engedd meg hogy idézzek neked a neobase GyIK pontjábol:

"Ez az egész nekem olyan kínaiul hangzik...

Ebben az esetben a NeoBase.hu szolgáltatásai nem neked valók. Hidd el, tényleg..."

2009. szept. 2. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:

Ebben nem vagyok olyan biztos!!!!!!!!!!!!!!!

Elöször mindenkinek kinai az irás és olvasás! Mégis milliárdan képesek megtanulni!!!

2009. szept. 3. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:

szenvedtem vele én is egy darabig amíg meguntam a drupalt ... azt csinálhatod hogy a kezdőoldaladon csinálsz egy linket és egy aloldalra mutatsz amibe már nincs drupal

valami ilyesmi lesz a linked :

http : // teoldalad.neobase.hu/sites/teoldalad.neobase.hu/files/index.html

és ebbe a files mappába FTP-n fel tudod pakolni az oldalt ha emlékeim nem csalnak

azon csodálkoztam én is hogy ha beirom a google-be hogy neobase kidob egy rakat olyan ezen a tárhelyszolgáltatón lévő oldalt ahol halovány jele se nagyon van drupal rendszernek ... azt lehet még csinálni hogy valahonnan szerzel egy másik drupal rendszert és feltelepíted ... de ne kérdezt hogyan mert ezzel is szívóztam ! xD

aki tud valamit írjon ! xD ... kéne nekem is az a nem kicsi tárhely

2010. dec. 22. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!