Mi a véleményetek a blogomról?
Persze,tudom hogy márrengetegen feltették ezt a kérdést.
Nem vagyok az a tipikus mai lány,szeretném magamból kiadni a dolgokat.Később persze saját fotókkal akarom majd kiegészíteni :)
Tipikus tucat tini lány énblog. Kb 10.000 ugyan ilyen létezik ahol leírják a napjaikat, mert olyan nagyon különlegesnek érzik magukat, de amúgy a kutyát nem érdekli.
Nem sok értelmét látom.
Én csak ezt látom:
blablabla blabla smiley
bla smiley blablabla smiley blablablabla
bla blablabla blabla smiley blablabla smileysmiley
"Harry szemszöge:
A nappaliban voltam Pau-val, a kanapén ültünk Pau egy könyvet olvasott én meg csak ültem ott és bámultam az üres tévét. A tegnap estén gondolkodtam, annyira jól éreztem magam és nem csak tegnap, mióta megismertem ez a lányt folyton csak mosolygok mint egy idióta, de komolyan mi van velem?!! :S
Pau szemszöge:
Próbáltam a könyvre koncentrálni, de csak a reggeli felelsz vagy merszes "dolgon" járt az eszem, annyira kínos ez most.....nem tudom mit kéne most csinálnom....nagyon jól érzem magam Harryvel, mindíg meg tud nevettetni.
- Pau.... - törte meg a csendet Harry. Randiznál velem ? :$
- Igen! - mosolyogtam a göndör hajú srácra."
Te most ugye csak szivatsz minket ezzel a hülyeséggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!