Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » NEWHOSTING. HU-ról kinek van...

Lajos54 kérdése:

NEWHOSTING. HU-ról kinek van friss tapasztalata?

Figyelt kérdés

Vannak ugyan itt vélemények, ilyen is, olyan is, de mind aránylag régi. Frissebb tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Egy egyesületi honlapnak keresek tárhelyet, ami több éve üzemel ingyenes (uw)szolgáltatónál. Semmi baj vele, de már "kinőtte" a rendelkezésre álló tárhelyet az oldal. Az sem lenne rossz, ha saját .hu domain-neve lenne, mivel jelenleg valami.uw.hu a cím. Viszont eléggé korlátozott a ráfordítható összeg. A Newhostingra gondoltam, de nem szeretnék befürödni...

2013. jan. 25. 22:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én 3-4 éve használtam, akkor megfogadtam soha többet...de én hülye idén ismét bizalmat szavaztam nekik ... 3 hónap alatt egyszer belassult az oldal, utána való nap már nem volt elérhető... most per pill az email krepált be .... megoldották h a email rendszerük tudjon emailt küldeni de a weboldal még mindig nem tud (webshop megy alatta ami ezáltal napi minimum 10-20 ezer minuszt termel)....Egy szóval ha az oldalad egy nullával egyenlő akkor esetleg lehet megfelel, de ha már némi stabilitást is elvársz tőle akkor EZ NEM A NEKED MEGFELELŐ VÁLASZTÁS!!!! Jah napi 10-20 ezres minusz melett a suppor 3 naponta válaszol ;)
2016. márc. 16. 14:01
 12/12 Kovács Levente 1 válasza:

Szia!

Napokban kaptam egy levelet tőlük. 7 év ingyenes használat + évi 3500.ft domainfenntartás után megdobtak egy ilyen üzenettel:

"Tájékoztatjuk, hogy prémium tárhelyeink megújultak.

A korábbi tárhely csomagját (Newhosting tárhely (20GB)) a Premium 20 csomag váltja fel, melybe automatikusan át is soroltuk."

Pedig nem kértem, de az ár az magáért beszél: 25.000.ft!!

Ennyit a newhostingról.

Költözöm.

2018. szept. 23. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!