NEWHOSTING. HU-ról kinek van friss tapasztalata?
Vannak ugyan itt vélemények, ilyen is, olyan is, de mind aránylag régi. Frissebb tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Egy egyesületi honlapnak keresek tárhelyet, ami több éve üzemel ingyenes (uw)szolgáltatónál. Semmi baj vele, de már "kinőtte" a rendelkezésre álló tárhelyet az oldal. Az sem lenne rossz, ha saját .hu domain-neve lenne, mivel jelenleg valami.uw.hu a cím. Viszont eléggé korlátozott a ráfordítható összeg. A Newhostingra gondoltam, de nem szeretnék befürödni...
Én inkább egy rendes fizetős tárat ajánlok.
Domain együtt ÉVI közel 7000 Ft-ból is meg lehet úszni. (Ráadásul a domaint általában csak 2 évente kell fizetni.)
Tudom ajánlani mondjuk a tárhelyparkot.
Nagyon nagy forgalmú oldallal gondolom nem kell számolni, így bőven elég és garantált megoldást nyújt.
Köszönöm az eddigi válaszokat, azt hiszem, el fogok gondolkozni a dolgon!
A honlap látogatóinak száma változó, általában 30-50 között mozog naponta, de bizonyos események után vannak alkalmi, pár napig tartó felfutások, ilyenkor napi 300-400. Mivel sok a megnézhető fotó, sőt videó, a lapletöltések száma ilyenkor napi több ezer is lehet.
Csak az a baj, hogy mint írtam, egy egyesületről van szó, aminek eléggé korlátozottak az anyagi lehetőségei. De a biztonságot viszont meg kell fizetni...
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem is olyan egyszerű ez a dolog. A hétvégén sokat keresgéltem a neten, sok-sok szolgáltató kínálatát megnéztem. Amit sikerült megállapítanom: árakban hatalmasak a szórások, kérdés, hogy milyen VALÓS szolgáltatás van mögötte... Gondolok itt a gyorsaság, megbízhatóság, egyéb szolgáltatás (pl. statisztika) és hasonló dolgokra. Néhány szolgáltatóhoz küldtem e-mailt, valamilyen kérdéssel. Volt, ahonnét péntek óta nem kaptam választ, de voltak olyanok is, ahonnét vasárnap!! negyed-fél órán belül választ kaptam! Azért ez sok mindent mutat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!