Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Az ingyenes tárhelyek közül...

Pink07 kérdése:

Az ingyenes tárhelyek közül melyiket választja? És a számítógépnek futnia kell, vagy nem?

Figyelt kérdés

Csinálni akarok egy oldalt, de nem tudom, hogy ez hogy is van pontosan, nem egy szuper oldalt akarok, csak egy kis egyszerűt. :D

Amit találtam, az ATW.hu, meg a freeweb.hu, melyiket válasszam, melyikre érdemes regisztrálni, ingyenesen persze.

A másik kérdésem az lenne, hogy ha csinálok egy oldalt, akkor a számítógépemnek bekapcsolva kell lennie?

Ezt nem szeretném, villanyszámla, meg persze leégne a gép. :)

2013. jan. 25. 12:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

> Amit találtam, az ATW.hu

Az ATW-nél volt tárhelyem, nekem nem volt vele problémám, bár nem használtam túlzottan. Egy pár megás statikus weboldalam volt náluk, napi 2-3 látogatóval.

> meg a freeweb.hu

Tudomásom szerint náluk már nincs ingyenes tárhelyszolgáltatás.

> A másik kérdésem az lenne, hogy ha csinálok egy oldalt,

> akkor a számítógépemnek bekapcsolva kell lennie?

Nem, mivel nem a saját gépedből csinálsz webszervert.

A weboldalad a szolgáltató egyik szerverszámítógépén lesz.

> Ezt nem szeretném, villanyszámla, meg persze leégne a gép. :)

Normális esetben a számítógépeknek nem szokásuk leégni. :)

Ha megfelelő a hűtés, éjjel-nappal járathatod, nem lesz semmi baja.

2013. jan. 25. 12:17
 2/11 Lajos54 ***** válasza:

A Freeweb már tényleg nem "free", bár freewb címmel van valami ingyenes(?) tárhely, ami lehet, hogy nemazonos a freeweb-bel, és mindössze 50 M.

De tudom javasolni mér az Ultrawebet (uw.hu), ahol 200 Megás tárhelyed lehet. Igaz, van a tetején egy reklámcsík, amit, ha zavar, vagy később, ha érdemesnek tűnik, egy évre 1905 Ft-ért, vagy véglegesen 2990 Ft-ért eltüntetnek.

Több weblaphoz is használom, eddig nem nagyon volt vele gondom, a keresőprogramok (pl. Google) is hamar megtalálják, persze ha megfelelő az oldal elkészítése.

2013. jan. 25. 13:37
 3/11 A kérdező kommentje:
elég meggyőző :D
2013. jan. 25. 14:18
 4/11 anonim ***** válasza:

Mondok még meggyőzőbbet:

[link]

10 GB tárhelyet adnak, nincs reklám a tetején, és teljesen ingyenes. Pénzért csak több tárhelyet lehet venni.

2013. jan. 26. 08:45
 5/11 A kérdező kommentje:

ez külföldi. :(

de majd meglátom. :)

2013. jan. 26. 09:39
 6/11 Lajos54 ***** válasza:
Megnéztem én is, nagyon csábító a nagy tárhely (ennyi nem is kellene, elég lenne 1-2 Giga. Mindjárt az elején jelentkezett egy probléma. Aki kb. annyit tud angolul, mint én, :) az nagyon nem érti meg, miről is van szó. Pl.: kell-e saját domain-név, aztán még sorolhatnám. Az Ultraweben sajnos csak 200 mega a tárhely, amit már néha én is érzek, hogy kevés bizonyos dolgokhoz, de minden érthetően, magyarul van leírva a használattal kapcsolatban. Elérhetősége nem rossz, bár azért előfordul, hogy néha eléggé belassul. A reklám-sáv alkalmanként egy kicsit zavaró. De hát mit akarok ingyen?
2013. jan. 26. 12:24
 7/11 A kérdező kommentje:

az atw.hu 500mb van, de nem tudom, hogy van-e olyan jó, mint az UW.h

az atw lassúbb, vagy ilyenek ?

2013. jan. 26. 14:20
 8/11 anonim ***** válasza:

000webhost.com angol, viszont egyszerű, ad aldomaint, nincs hülye reklámcsík, futtat php-t, csinálhatsz mysqlt rá.

ha esetleg kell segíteni, írhattok pmet, eléggé jól ismerem.

(nem kell hozzá saját domain, viszont csatolhatsz, ha akarsz, és csinálhatsz vele email címet is, pl email@example.com, de ha aldomainos akkor email@webneve.net87.net vagy hasonló).

2013. jan. 26. 16:05
 9/11 A kérdező kommentje:
nem nagyon akarok külföldi oldalra regizni, mert ha mondjuk gond van az oldalammal, amit csinálok, akkor nem tudom, hogy mit írnak nekem, meg ilyenek... .D
2013. jan. 26. 18:45
 10/11 anonim ***** válasza:
én ezt ajánlom van hozzá cms is
2013. febr. 11. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!