Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Blog írója szemszögéből hogy...

Blog írója szemszögéből hogy néz ki egy blog?

Figyelt kérdés

Olyanokra lennék kíváncsi,hogy miket "lát"?:

- Honnan kattintottam oda, hova kattintottam utána?

- gondolom látja a nézettséget, abba minden kattintás számít?

- ha van kereső a blogon belül, akkor látja a beírt kereséseket?

Gondolom ezek nagyon alap dolgok, de ilyesmik érdekelnének. (országot is be tudja azonosítani?)

2013. jan. 21. 13:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Nehezet kérdeztem?
2013. jan. 21. 17:10
 2/5 anonim ***** válasza:
majd a barátok közt reklámja alatt biztosan benéz pár tini csaj és válaszolnak. én speciel nem írok blogot, meg aki weblapkészítéssel foglalkozik az sem hiszem, itt max kérdeznek de majd csak kapsz választ. így hogy írtam lehet gyorsabban:D
2013. jan. 21. 17:58
 3/5 A kérdező kommentje:
rosszul fogalmaztam,mert gondolom a weblap is ugyanúgy működik ilyen szempontból. úgyhogy akinek azzal kapcsolatban van tapasztalata, az is írhat.
2013. jan. 21. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Minden blogmotor más.

Én amondó vagyok, hogy próbálj ki párat, és nem csak a fenti kérdéseidre kapsz választ, de még többre is. Így nyersz igazi belátást a témára.

blogger.com

wordpress.com

blog.hu

...

De a válaszok:

- kattintásokat nem feltétlenül látja, esetleg Google Analytics-szel

- látogatottsági statisztika is van, általában oldalmegtekintés alapú

- keresőszavak mentésével én még nem találkoztam, inkább azt szokták naplózni az erre szakosodott szolgáltatások (Analytics), hogy a Google keresőben milyen kulcsszavakra került a találati listába a blog, de ez sem egy alapvető blogmotor része

2013. jan. 21. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
így is segítettél, köszönöm. de lehetséges, hogy a jövőben ki fogom próbálni magam is.
2013. jan. 22. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!