Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Van két dolog amitől nagyon...

Van két dolog amitől nagyon félek. Hogy tudom ezt a kettő dolgot elfelejteni?

Figyelt kérdés
A két dolog. Slenderman. Ettől már nem félek, de annyira az agyamba rögzült, hogy este, megszokott dolog, hót sötétbe, a folyosón látni. Nekem.. A másik a Figyelő (The Rake) ami friss dolog, és annyira félek tőle, hogy az borzalom. Akkor hogy tudok elfelejteni hogy ezek itten vannak? Tudom hogy nem léteznek, de ettől még a gondolat is rossz.
2013. jan. 11. 22:28
1 2
 11/13 anonim válasza:

Szerintem ettől tiszta felesleges félned :) én rengetek horrort nézek mint pl:kör, kaszás, sikoly, kaptár 1 2 3:D

Mégse félek mert amikor kezsitették a filmet vagy a jatek vagy nem tudom h mit.. akkor azert csinalták h jó sok lóvét markoljanak be és a többi gyerek meg szarjon be! :D De ha ennyire félsz akkor ink ne nézz semmi ilyesmit :D 12/L (remélem segitettem)

2013. jan. 26. 08:28
 12/13 A kérdező kommentje:

A szituáció érdekes mivel filmektől nem is félek.

Mert mindig észre veszem hol a trükk XD Plusz nem is szoktam nézni. A másik már nem félek ezektől. De akkor is idegesít még mindig a 4 méteres slender a ház másik végében xD

2013. jan. 26. 08:37
 13/13 anonim ***** válasza:
2013. jan. 26. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!