Hol tudok ingyen weblapot csinálni?
nem tudom van-e rajta reklám, nem próbáltam (még) ki.
uw.hu
atw.hu
Ezen a kettőn van felül egy reklámcsík, de kibírható.
Más hirdetést nem helyez el a lapon.
Ingyenesből szerintem elég ritka, amelyik egyáltalán nem reklámoz.
Elég sok olyan külföldi szolgáltató van, aki ingyen kinál tárhelyet, sőt még aldomaint is ingyen ad hozzá, de ettől még az oldalt meg kell csinálnia valakinek, ugyanis ezek a tárhelyszolgáltatók nem kínálnak előregyártott websablonokat (bár mintha a byethost-on lett volna valami ilyesmi).
Emellett az ingyenes tárhelyeknél mindig van valami ami csorbítja az összképet. Pl.: lassú ftp kapcsolat, időnként elérhetetlen vagy lassú oldal.
Nekem ez az egyik kedvenc hostos oldalam (angol)
Lehet rá telepíteni alap témákat, különböző weblaprendszereket, amik alapból a rendszerben vannak, vagy ftp-n keresztül töltesz fel, ha van domained akkor ingyenesen hozzácsatolhatod a nagynak számító 100 gigás tárhelyhez, vagy ha nincs, akkor választhatsz egy aldomaint. A kezelés is egyszerű, alig vannak angol szavak, pedig az egész angol. Ja, és teljesen reklámmentes. + Ingyenesen beállíthatod a 400-404 ig a hibaoldalak képeit. Ez pedig egy igazán nagy/igényes oldalnak fontos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!