Wordpress 3.5-el dolgozom, és frankón feltelepítettem az oldalra, minden jó, csak mikor beszeretnék jelentkezni akkor hibákat ír ki?
Hibák bejelentkezés előtt:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 368
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-login.php on line 380
Bejelentkezés után még kiegészíti 4-el:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /wp-config.php:1) in /wp-includes/pluggable.php on line 680, 681, 682, 876 (ez 4 sor cssak egybe irtam)
akkor print, var_dump, akármi
illetve nyisd meg egy notepad++-al (vagy bármivel ami tudja) és bizonyosodj meg afelől, hogy UTF8 without BOM-ként van kódolva (a without bom a lényeg)
nekem is ez a problémám, de kicsit laikus vagyok. nem értem, hogy hogyan kell ezt a without BOM dolgot megoldani?
az az utf8 után kell beírni, hogy without BOM, vagy mi a konkrét végrehajtandó feladat????
Heeeeeeelp! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!