Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Valaki segítene? Kezdő vagyok.

Banános tészta kérdése:

Valaki segítene? Kezdő vagyok.

Figyelt kérdés

Wordpressen hol találom azt a menüpontot ahol pluginokat (bővítményeket) lehet hozzáadni a blogomhoz?

Sehol se találok ilyen lehetőséget.

így néz ki a vezérlőpultom: [link]

2012. dec. 26. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
nem menüpontban van, tedd a modules könyvtárba a letöltött modult, és máris el tudod érni menüből a beállítását.
2012. dec. 26. 18:44
 2/7 A kérdező kommentje:
és ezt a modules könyvtárat hol találom?
2012. dec. 26. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:
hát ftp-re belépsz ott lesz valahol a többi mappa között, ugyan ott mint ahol a téma is van pl
2012. dec. 26. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
A wordpress.com nem támogat pluginokat. Az előző meg hülye, mert a felhasználók és a kinézet között kéne legyen egy menüpont, nem kell FTP-zgetni. Itt meg nem is fogsz tudni.
2012. dec. 26. 20:35
 5/7 anonim ***** válasza:
jaaa félreértettem pardon, ráadásul duplán ugyanis a drupalra asszociáltam hirtelen, azt hittem hogy leszedte az illető és úgy akár rátenni:D
2012. dec. 26. 23:15
 6/7 A kérdező kommentje:

halványlila gőzöm sincs hogy ti miket írtatok... :D

akkor most nem is lehet plugint rakni a blogomra??

2012. dec. 27. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ha gondolod írj és segítek benne.
2012. dec. 28. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!