Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy ilyen kód mennyire számít...

Egy ilyen kód mennyire számít kezdőnek, vagy haladónak?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=mtSxs-wT4Q4&feature=g-all-u

A vége fele néztem.

2012. nov. 18. 10:13
 1/7 Drone007 ***** válasza:

Egy class-t megírni php alatt az mondjuk egy középhaladó szint. A lényeg, hogy mennyire tudod át is látni a dolgot.

Egy webdevelopernek nem szabad gondot okoznia egy class-t átlátni és alkalmazni, vagy elkészíteni. Mondjuk úgy, hogy a php programozása a class-oknál és az objektumoknál kezdődik, addig csak maszatolás :)

2012. nov. 18. 11:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk azt, hogy haladó.

Bár alapvetően semmilyen nagy nehézség nincs benne.

2012. nov. 18. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem aki magától fel tud építeni egy MVC architektúrát úgy, hogy az korrekten működjön is, az már egyértelműen haladó.
2012. nov. 18. 13:08
 4/7 anonim ***** válasza:

Azt el tudja mondani nekem valaki, hogy ez mi? :D

Mit csinál csak úgy nagyjából ez a kód, mi ez az mvc?

Vagy csak annyi, hogy mint asp-ben, mvc-s nézetben/felépítésben csinálja a siteot?

2012. nov. 18. 15:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Max kezdő.
2012. nov. 18. 20:35
 6/7 Drone007 ***** válasza:

[link]

Webes arhitektúra, széleskörű webalkalmazások készítéséhez, működtetéséhez.

A kérdező a Bootstrap MVC-jének az átkódolásáról szóló videó végét linkelte, ami középhaladó szinten kivitelezhető (kódturkálás). Más kérdés, hogy egy komplett jól működő MVC megírása haladó szinten is nagy projekt, többplatformos tudást igényel.

2012. nov. 19. 21:36
 7/7 anonim ***** válasza:
4-es vagyok, köszi a választ :)
2012. nov. 19. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!