Szerintetek milyen módon tudnám növelni a blogom látogatottságát?
Már néhány hónapja írom a blogomat, sok cikket is megírtam, de eddig csak, néhányan olvasták. Igaz volt néhány jó időszak, de volt, hogy alig-alig. Zenei témájú blog, album, dal kritikák, meg még sok más a közeljövőben, de előbb szeretném kicsit jobban "felfuttatni". Már jópár linkcserélő oldalra felraktam, de túl nagy hatást nem értem el vele, remélem van pár ötletetek.
itt a blog: [link]
A közönséges felhasználó rohadt lusta. Amit nem tolnak a képébe, azt nem fogja megnézni. Meg lehet nézni a blog.hu-s, index címlapos blogokat. Amelyik poszt kikerül a főoldalra, azt baromi sokan nézik, amelyik nem, azt meg jóformán alig páran.
Szerintem amit tehetsz - a minőségi tartalomszolgáltatáson túl persze - az, hogy Facebookon párszor megosztod, nem csak magát a blogot, hanem az egyes posztokat is. Ez kicsit olyan spamre hajazó tevékenység, de ha minden sz*rt meg lehet osztani az üzenőfalon, akkor egy kulturált blogot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!