Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segít nekem valaki a FrontPage...

Segít nekem valaki a FrontPage nevű programmal?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 23:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok!Majd holnap rámegyek.Köszönöm.
2009. aug. 21. 00:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Én csak annyit kérdeznék a kérdezőtől, hogy letöltöttem ugyanonnan a front page-et, de kódot kér a kicsomagolásnál. Szóval erre a kódra lenne szükségem. Köszi :)
2009. aug. 21. 00:42
 13/17 anonim ***** válasza:

hogy lehet valaki ennyire LUSTA....

[link]

2009. aug. 21. 01:10
 14/17 anonim ***** válasza:
Hmmm. Ha belegondolsz, hogy inkább ide írtam, minthogy ugyanannyi erővel a keresőbe írtam volna be, hát szerinted nem ez volt az első? Egyébként köszönöm, de már feltörtem mire jött a link. (amivel ugye nem mentem volna sokra, mert nem vagyok oda regelve. Nem baj, tényleg köszi.
2009. aug. 21. 01:52
 15/17 A kérdező kommentje:
aki a kódot kérte :netmaffia Ha sikerül szólj már vissza légyszi
2009. aug. 21. 08:17
 16/17 anonim ***** válasza:
Akkor egy kis alapvető google, nem kell megnyitni a találatot, csak olvasd el a kis bevezetőt amit mellékel a találati listában, ott van a jelszó. Ha pedig a "tárolt változatot" nyitod meg, szintén látszik a jelszó reg nélkül.
2009. aug. 22. 14:59
 17/17 anonim válasza:

Szerintem használj valami előre elkészültet. Tényleg jobban jársz, mint a FP-vel.

wordpress.com

[link] nézd meg a demot. Csak feltöltöd, néhány filenak adsz fptn pár "jogosultságot" és szépen csinálhatod az oldalad.

2009. aug. 24. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!