Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segít nekem valaki a FrontPage...

Segít nekem valaki a FrontPage nevű programmal?

Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 23:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdés? Mi a probléma? Ha soha nem használtad a programot, és fogalmad sincs, hogyan kellene, akkor azért ne várj itt csodát. Inkább kérdezz meg egy ismerőst, aki valamennyire jártas benne. De ha konkrét probléma van, akkor tedd fel a kérdést, hátha tudunk segíteni.
2009. aug. 20. 23:17
 2/17 anonim ***** válasza:

A FrontPage egy nagyon jó kis program, kezdőknek még a Microsoft saját honlapján is van leírásféle:

[link]

2009. aug. 20. 23:23
 3/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Igen vmi olyat szeretnék amita a 2. válaszadó adott.Nem volt világos.Bocs.Köszi.Milyen honlapot lehet vele csinálni? Nagyon egyszerű oldalt?
2009. aug. 20. 23:25
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire ismered a weboldalszerkesztés fortélyait, bár ha most kezded a FrontPage programmal, akkor gondolom nem nagyon.

Szóval, én úgy vélem, hogy aki tehetséges az tud szép honlapokat is csinálni, viszont akármilyen szép, de egyszerű lesz csak ha nem értesz bármily programnyelvhez (gondolok itt php-re), vagy akár css-hez ( [link] )

Viszont sok minden függ az elképzeléseidtől, mert bonyolult oldalt lehet csinálni sokféle portálrendszerrel (mint pl e107), csak azt sokak sablonosnak tartják, mint pl én is.

Én azt vallom legjobb honlapot a Jegyzettömb nevű programban lehet csinálni :)

Gondolom ez egy picit több infó volt, bármi nem világos kérdezz nyugodtan.

2009. aug. 20. 23:32
 5/17 A kérdező kommentje:
Igen köszi jól látod.Soha nem csináltam még ilyet.Sajna.Sőt a géphez sem nagyon értek.inkább sportoltam. :) Most kellene nekem egy saját oldal,de ezek a sablon oldalak nem tetszenek.( atw.hu,uw.hu, 5mp.hu.)Most letöltöttem egy helyről de nem nagyon indul.(frontpage)Kibontottam de...
2009. aug. 20. 23:39
 6/17 A kérdező kommentje:
A jegyzettömb nevű progi elérhető vhonnan?Köszi!
2009. aug. 20. 23:40
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Start menü - Kellékek :))

Csak ahhoz tudni kellene egy pár dolgot hogy tudj vele valamit kezdeni,

Elsősorban a HTML nyelv teljes ismerete, enélkül inkább Frontpageben alkoss :)

2009. aug. 20. 23:42
 8/17 A kérdező kommentje:
::))) Köszi! Mi lehet a gáz akkor ha letöltöttem a fp és a két zippes csomagot kibontja utána pedig egy Offcat.acs nevű nézőke jelenik meg és ott mindenféle írás, amivel nem tudok mit kezdeni.Bocsi ezért rettenetes analfabétizmusomhoz.
2009. aug. 20. 23:48
 9/17 A kérdező kommentje:

Innen töltöttem: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2009. aug. 20. 23:56
 10/17 anonim ***** válasza:

ugyanmar fp... akkor inkabb nvu: [link]

Ez legalabb el fog indulni :)

2009. aug. 20. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!