Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért lusták az emberek?

Miért lusták az emberek?

Figyelt kérdés
Írok egy blogot, a statisztikában látom is, hogy egy nap mennyien nézik a blogomat. Látom, hogy rendszeresen olvassák. Viszont senki nem veszi a fáradtságot, hogy hozzászóljon vagy feliratkozzon a blogra. Nyereményjátékot is hirdettem, nem kell érte sok mindent tenni. Mindennap írok, próbálok színvonalas blogot létrehozni és jó posztokat készíteni. Szerintetek miért ennyire érdektelenek az emberek?
2012. dec. 4. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Honnan tudod, hogy egyáltalán emberek olvassák és nem csak a keresőrobotok?
2012. dec. 4. 15:20
 2/11 anonim ***** válasza:
Írj egy linket, és úgy könnyebben tudunk válaszolni, lehet nem az emberekkel van a gond. Több szem többet lát :)
2012. dec. 4. 15:21
 3/11 A kérdező kommentje:

Igazad van, lehet...ennyire nem értek hozzá.

[link]

2012. dec. 4. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Így van, lustázd le a potenciális olvasóidat.
2012. dec. 4. 15:27
 5/11 A kérdező kommentje:
Miért nem az valaki, ha két kattintásra nem képes. Végül is könnyebb csak olvasni, mint tenni valamit a "közösség" érdekében.
2012. dec. 4. 15:30
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát én beleolvastam néhány bejegyzésedbe, da rövid olvasás után rájöttem, hogy ezen témák többsége egyáltalán nem érdekel, ráadásul amely témák meg érdekeltek volna, azokat is unalmas volt olvadni. Szvsz azért, mert azok is rosszul voltak taralmilag és szerkezetileg felépítve. Ez csak szubjektív vélemény. Lehet hogy másoknak tetszik, de én nem leszek az oldalad rendszeres látofatója.
2012. dec. 4. 18:50
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Még vmi, ha az embereket annyira érdekelnék azok a témák, amiket feszegetsz, akkor írnának. Azon is el kellene gondolkodnod, hogy talán a te írásaiddal és nem az emberekkel van probléma.
2012. dec. 4. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez így elég nehéz téma.. nagyon kivan választva a célközönség, ebben sajnos nem tudok segíteni. Ahogy az itt lévő válaszolók 90%-a sem, annak ellenére, hogy mégis írnak ide.

De azért megér egy próbát feltenni az állatos témakörökbe.

2012. dec. 4. 20:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Mármint ugyan a kérdést más kategóriába. :)

Csak mert ott már passzolni fog nagyjából az érdeklődés.

2012. dec. 4. 20:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Azért nem érdekelheti az emberek 90%-át ez a kutyafajta...

Amúgy meg azt a nehezen olvasható betütípust a menü nevekben cseréld le.

2012. dec. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!