Explorer kitiltása az oldalamrol?
nincs kedvem IE-re is optimalizálni. Mi a legegyszerubb módja ennek a bongészonek a kitiltása az oldalamrol? mod_rewrite, js, php? Elég lenne ha átirányítaná egy megadott oldalra "?bongeszo=ie".
köszönöm szépen
User-Agent figyelése:
$_SERVER['HTTP_USER_AGENT']
Az előző hozzászóló válasza nagyjából megfelelő. Egyébként simán tudom azt mutatni a szervernek, hogy firefoxot használok, miközben ie böngészőről támogatom as oldalt.
Böngésző tiltást pedig ép eszű webfejlesztő nem csinál, és nem lusta optimalizálni.
nálam 18%-os az IE tábor. Tisztában vagyok vele, hogy nem célszerű a "legnépszerübb" böngészőt kitiltani, de lusta vagyok és szeretnék divatot teremteni.
Titsa ki az IE-t mindenki!! :P
kösz a válaszokat
javascriptel is megtudod nézni, ha ie a böngésző átdobod egy oldalra de szerintem optimalizálj
sajnos még mindig nagy számmal használják (félreértés ne essék én is utálom az ie-t xD)
de megírtam neked a js kódot:
var browserName=navigator.appName;
if (browserName=="Microsoft Internet Explorer") {
window.location.href = "?bongeszo=ie";
}
az index.php-be vagy abba a fájlba tedd ami vezérli neked ezt a GET paraméteres átadásod, és ez a függvény hozzáteszi még neked az értéket ha explorerral nézik, hogy pl.: index.php?bongeszo=ie
ki mondta, hogy profi vagyok? én amator vagyok. itt a bizonyiték: [link]
kösz még egyszer akik jó szándékkal kommenteltek, a tobbiek meg ne latogassak a gyik.hu-t mert itt csak amatorok vannak és nagyon unjuk már, hogy minden kérdést leoltanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!