Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Php-vel forum keszites?

Php-vel forum keszites?

Figyelt kérdés
Aki keszitett ilyet attol kerdeznem, hogy milyen schema alapjan epitette fel a forum keszitest. Legyszives irjatok le mi a menete. Nem kodok csak pl: hozz letre egy olyan adatbazist amin ez es ez szerepel, aztan php-ben: form mezokre van szukseg ami ide es ide tarolja el a dolgokat... Szoval nem varom el, hogy valaki mas helyettem programozza le, csak az elvere lenne a szuksegem. A mar regisztralt tagok szolhatnanak hozza a topikokhoz es ok maguk is hozhatnak letre topikot. Moderator ezeket torolheti es barmelyik hozzaszolast is. A topikokba belepve elolvashatoak lennenek az elkuldott uzenetek, a felhasznalok nevei es az uzenetek datumai.
2012. nov. 26. 22:32
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt itt pár szóban nem lehet igazán leírni.

Ha megy a PHP, akkor menni fog ez is magától.

Megtervezed az adatbázist, hogy mit hogy akarsz tárolni, megírod a logint és jogosultság kezelést, majd a fórum író/olvasó oldalakat stb...

2012. nov. 26. 22:33
 2/4 A kérdező kommentje:
ami nehezseg szamomra: az odaig oke, hogy a ha van egy olyan formom amin belul feltoltom egy adatbazisban az uzeneteket meg a hozzaszolok nevet meg az idot... de hogyan tudom hogy minden egyes topikon belul ez mukodjon. marmint barmennyi topiknal amit nem en hanem a felhasznalo hoz letre. erre a lagikai elvre lennek kivancsi.
2012. nov. 26. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:

A topokikonak adsz azonosítót.

És a formot úgy csinálod meg, hogy az adott azonosítót is tárolja le a hozzászólás mellé. -> Listázásnál azonosítókra szűrsz és kész.

Igazából nem értem, hogy ezen mi nem megy.

Lehet még a fórum kicsit nagy falat, kezd egyszerűbbel, mondjuk valami sima üzenőfallal és olvasgass példa kódokat.

2012. nov. 26. 22:46
 4/4 A kérdező kommentje:
o nagyon koszonom! egyaltalan nem jutott eszembe! komolyan! mar kicsit faradt is vagyok, de nehany hozzaszolast elolvastam es azt hiszem total tevutra vittek... koszonom meg egyszer!
2012. nov. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!