A Boon.hu miért ilyen vacak?
Miért ilyen szar a Boon és társai?
Híroldal szeretne lenni, de ahelyett egy bulvár-rémálom.
Vajon van ebbe valami szándékosság, esetleg csak trehányságról beszélhetünk?
Milyen értelemben? Logikai felépítés, vizuális elemek vagy tartalom szempontjából?
Egyébként aligha véletlen a dolog, bárhogyan is nézzük.
Tökéletesen egyetértek. Jómagam Szabolcs megyeiként, a Szon-t olvasnám, de ez egyszerűen katasztrófa.
Nem elég, hogy egy oldalnak a 75-80 %-a hirdetés, de még az a megmaradó hely is iszonyúan idegesítő.
Rendszerint, a vezető hír az, hogy ki a nap szépe. Mégis ki a fenét érdekel , tegyék a bulvár részbe, ne pedig egy megyei hírportál nyítólapjára. Ráadásul az egyik leglassabban működő oldal, amivel valaha is volt dolgom.
Kivétel nélkül, minden ismerősöm szidja.
Kb. 5 ször írtam már le nekik ugyanezen észrevételeimet.
Szerinted válaszoltak ?
Azzal, hogy nézed azt a fhost csak őket támogatod. A nap szépe általában rusnya, retkes cigány... és ők fizetnek, hogy kikerüljenek...
A megjelenő hír fele hazugság. Érdekes módon a politikai hírek 99%-a azzal zárul, hogy a jobbik milyen rossz. És szegény avasi cigányokat zaklatják a magyarok. Az nem merül fel egyik szerkesztőben se, hogy a patkányok miért jelentek meg? A csótányok? Az ágyi poloska? Az ingatlan árak miért estek a tizedére? Miért kell a miskolciaknak félve kimenniük az utcára?
Tehát az egész oldal egy fhos, amely lehúzza a pénzt az emberektől, és cserébe még értékes információt se szolgáltat.
Igazából csak egy ártatlan kérdés :D Nem szoktam nézni, néha 1-2 ismerősöm látom, hogy olvas rajta pár dolgot (autószerencsétlenség, rövid cikk a nemlétező gazdaságról s pandamacikról stb xD
Antimod: Főképp a logikai felépítés szempontjából, ami rémálom...
Kispofa75:
Igen, ezt már régebben is hallottam, hogy nem valóbban nem törődnek az "olvasóközönség" visszajelzésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!