Nem veszi észre az MS, hogy a böngészője ilyen vacak?
Szóval az Internet Explorerről van szó. Ha egy weblapot szerkesztek, ami tökéletesen működik FF, Opera Chrome alatt is, azon kell aggódnom, hogy vajon az IExplorer képes-e valamit kezdeni vele.
Több beállítás is homlokegyenest másképp van benne, sőt némelyik bonyolultabban.
Ez miért jó nekik? Saját böngészőjük népszerűségét rontják ezzel a hozzáállással.
Nem mindenhol 50% fölötti...LOL..Blogom látogatottsága pl. töb mint 80% firefox.
Ez a microfost...Nem bírja követni a szabványt.
Mérheted...
Hamarosan a FireFox veszi át az uralmat...
Az Internet Explorer lassú nehezen kezelhető biztonságtalan böngésző...Ha ez Felhasználó barát akkor a Pápa is ezt használja...
Az IE8 már cseppet sem olyan, mint az elődjei.
Nekem nem egy fejlesztésnél az IE8 mintaszerűen jelenített meg, a Firefox és az Opera pedig elhasalt.
Naja, fordítva is előfordul, de már koránt sem annyi a baj az IE-vel, mint pár éve.
Az IE-t alapból úgy építették hogy fogtak egy biztonsági lyukat és körbefonták az programmal.
Egyenlőre viszont 2 kiegészítő leginkább az FF-hez vonja az embereket:
-Greasemonkey
-ADBlock Plus
És még az is hogy a felugró ablakokat általában tiltja...
Én a pluginok, a személyre szabható design és a viszonylag gyakori fejlesztések miatt vagyok FF párti. Az ie telepítés után egyszer van használva, míg letöltöm a legújabb FF verziót + akkor használom, ha egy oldalamat meg kell néznem rajta is.
A weboldalfejlesztős résszel sajnos egyet kell értsek, ki nem állhatom mikor a mindenhol működő dolgaim szétesnek a vacak ie6 alatt. Sajnos ezt a sz@rt még mindig sokan használják az illegális xp-t telepítők illetve az azt nem frissítők táborában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!