Egy javascript (jquery) popupba hogyan tudok elhelyezni egy működő javacript (szintén jquery) galériát?
Egy oldalas HTML dokumentumot csináltam ahol a tartalmak jquery scriptel kerülnek láthatóvá, egy középen megjelneő fix méretű popup ablakba.
Az egyik ilyen ablakba találtam egy szuper galériát, amit meg is csináltam, de nem működik az ablakon belül, csak az ablakon kívül. Egy CSS galériával helyettesítettem, de szeretném berakni a jquery-st ha lehetséges valahogyan.
Mit kéne módosítanom?
Két külön pluginról van szó. A Galéria és a popup ablakok is jquery. Szerintem a hiba hogy a Jquery popupja nem futtatja jquery galéria minden elemét.
Köszönöm a jószándékú segítséget.
Igen. Ha a pluginból eltávolítom a "jquery.mousewheel.min.js" fájlt akkor viselkedik így. Minden más ok. Vagyis ez a rész nem töltődik be a Popup ablakba. Ugyanakkor a popup ablak görgetője (fel-le scorll) is működésképtelen onnantól. Vagyis itt akad össze a kettő. Ezt lehet valamivel javítani? (pl egy oylan dobozba rakni magát a képnézőt hogy az arra érvényes jquery ne legyen kihatással az oldalra globálisan...vagy valami hasonló)
Lehetséges ez egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!