Egy javascript (jquery) popupba hogyan tudok elhelyezni egy működő javacript (szintén jquery) galériát?
Egy oldalas HTML dokumentumot csináltam ahol a tartalmak jquery scriptel kerülnek láthatóvá, egy középen megjelneő fix méretű popup ablakba.
Az egyik ilyen ablakba találtam egy szuper galériát, amit meg is csináltam, de nem működik az ablakon belül, csak az ablakon kívül. Egy CSS galériával helyettesítettem, de szeretném berakni a jquery-st ha lehetséges valahogyan.
Mit kéne módosítanom?
Két külön pluginról van szó. A Galéria és a popup ablakok is jquery. Szerintem a hiba hogy a Jquery popupja nem futtatja jquery galéria minden elemét.
Köszönöm a jószándékú segítséget.
Jó lenne, ha kódot dobnál, mert nélküle nehéz lesz segíteni.
Esetleg próbálkozhatsz a live vagy delegate függvényekkel is, de ez csak tipp, mivel a konkrét problémát nem ismerem.
var popupBF51Status = 0;
function loadPopupBF51(){
if(popupBF51Status==0){
$("#popupBF51").fadeIn("slow");
popupBF51Status = 1;
}
}
function disablePopupBF51(){
if(popupBF51Status==1){
$("#popupBF51").fadeOut("slow");
popupBF51Status = 0;
}
}
function centerPopupBF51(){
var windowWidth = document.documentElement.clientWidth;
var windowHeight = document.documentElement.clientHeight;
var popupBF51Height = $("#popupBF51").height();
var popupBF51Width = $("#popupBF51").width();
$("#popupBF51").css({
"position": "absolute",
"top": windowHeight/2-popupBF51Height/2,
"left": windowWidth/2-popupBF51Width/2
});
}
$(document).ready(function(){
$("#popupBF51").fadeOut();
popupBF51Status = 0;
$("#BF51").click(function(){
$("#popupBF51").css({
"visibility": "visible" });
centerPopupBF51();
loadPopupBF51();
$("#popupBF51").mCustomScrollbar("vertical",400,"easeOutCirc",1.05,"auto","yes","yes",10);
});
$("#popupBF51Close").click(function(){
disablePopupBF51();
});
$("#bg").click(function(){
disablePopupBF51();
});
$(document).keyup(function(e){
if(e.keyCode === 27)
disablePopupBF51();
});
});
E mellé egy Smoothdivscroll galéria plugint szeretnék berakni ebbe a popupba.
Mikor berakom az ehhez való tageket a div-jeik között az első képet megjeleníti de nem működik se a görgetés se a megjelenítés rendesen. Vagyis a script nem működik ha a popupban nyílik meg.
Gondoltam még arra is hogy hátha bezavar neki hogy a popupon belül több speciálisan css formázott div alatt van.
Létezik olyan css ami töröl minden előző formázást?
(function(a){function d(b){var c=b||window.event,d=[].slice.call(arguments,1),e=0,f=!0,g=0,h=0;return b=a.event.fix(c),b.type="mousewheel",c.wheelDelta&&(e=c.wheelDelta/120),c.detail&&(e=-c.detail/3),h=e,c.axis!==undefined&&c.axis===c.HORIZONTAL_AXIS&&(h=0,g=-1*e),c.wheelDeltaY!==undefined&&(h=c.wheelDeltaY/120),c.wheelDeltaX!==undefined&&(g=-1*c.wheelDeltaX/120),d.unshift(b,e,g,h),(a.event.dispatch||a.event.handle).apply(this,d)}var b=["DOMMouseScroll","mousewheel"];if(a.event.fixHooks)for(var c=b.length;c;)a.event.fixHooks[b[--c]]=a.event.mouseHooks;a.event.special.mousewheel={setup:function(){if(this.addEventListener)for(var a=b.length;a;)this.addEventListener(b[--a],d,!1);else this.onmousewheel=d},teardown:function(){if(this.removeEventListener)for(var a=b.length;a;)this.removeEventListener(b[--a],d,!1);else this.onmousewheel=null}},a.fn.extend({mousewheel:function(a){return a?this.bind("mousewheel",a):this.trigger("mousewheel")},unmousewheel:function(a){return this.unbind("mousewheel",a)}})})(jQuery)
ez a jquery kód az ami nem tud beépülni a popupba. Bele kéne valahogy vennem talán? Sajnos ehhez a részéhez nem nagyon értek, csak használom többnyire a pluginokat és minimálisan módosítgatom (méret, elhelyezkedés..stb).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!