Hogyan oldják meg?

Figyelt kérdés
sziasztok azt,hogyan kell megoldan,ha rá lépnek az oldalra akkor kirja,hogy m.oldal.hu optimalizálva van a telenfonom kijelzőjére,de azt az m. ot nem írja ki,hogy oldják neg?
2012. nov. 4. 09:19
 1/2 anonim ***** válasza:

én sem ismerem pontosan a technológiát, de egy javascript függvénnyel kell megnézni milyen eszközről nézik, és a megfelelő eszköz linkjére dobni a felhasználót.

nemrégiben találtam egy kódot, de csak iphonera volt jó, kerestem de nem találtam megint neked:D a googlbe keresgélj én is ott akadtam rá. rengeteg alternatívát fogsz találni.

a meta tag-ektől kezdve mindent meglehet találni, ami a mobileközre való fejlesztésekhez kell.

2012. nov. 4. 10:47
 2/2 anonim ***** válasza:

A http kérés fejlécében (request header) elküldésre kerül az oldal felé a böngésző típusa, így:

User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux i686; rv:16.0) Gecko/20100101 Firefox/16.0

[link]

PHP-ben a $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'] változó vagy a get_browser() eljárás visszatérési értéke az adott böngésző leírását tartalmazza.

[link]

[link]

Ennek függvényében lehet szükség szerint eltérő tartalmakat küldeni a kliens felé...

2012. nov. 4. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!