Kezdőoldal » Számítástechnika » Programozás » Ezt, hogyan oldják meg?

Ezt, hogyan oldják meg?

Figyelt kérdés

Például van egy logó ami előjön akkor ha elindítjuk a programot.

Ezt az animációt megcsinálják valamiben és csak betöltődik?

Vagy,hogyan?

2012. márc. 3. 13:46
 1/7 anonim ***** válasza:
mibe?
2012. márc. 3. 13:47
 2/7 A kérdező kommentje:
C++ ban.
2012. márc. 3. 13:49
 3/7 A kérdező kommentje:
Hogyan oldják meg.Betöltik a kész animációt aztán kirajzolódik vagy,hogyan?
2012. márc. 3. 14:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Nagyon profi programozók vannak itt komolyan.Hihetetlen,hogy nem tudtok írni lustaságok,jaj bocsi nem tudtam,hogy hajlamosabbak vagytok hülye kérdésekre válaszolni talán fel sem kellet volna tennem ezt a kérdést.

Bocsi,hogy ezt írom de tapasztalatból tudom,hogy itt a 90 százalék flegma gec*.

2012. márc. 3. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Nézd, kicsit részletesebben írhatnál arról, hogy milyen környezetben programozol. Azon túl, hogy C++, mert feltételezhetően nem Winapi-t hívogatva rajzogatod az ablakokat. Hogyha pl. MFC-t használsz, akkor gugliba szépen beírod: "C++ MFC splash screen", és rögtön az első találat egy majdnem kész megoldás:

[link]

Ezen már csak a saját animációdat kell megírnod.

2012. márc. 3. 18:38
 6/7 iostream ***** válasza:
28%
Nézd, ha hülye a kérdés, látszik rajta, hogy te sem tudod, mit szeretnél (mert akkor normálisan meg tudnád fogalmazni), aztán még követelőzöl is, akkor ne várj értelmes választ. Amúgy hogy oldják meg? Valahogy. Esetről esetre változik, mikor mi a praktikus.
2012. márc. 3. 18:44
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Esedezem a bocsánatodért, hogy éppen az életemet éltem, és nem egész nap a gép előtt ülve vártam, hogy neked válaszolhassak!

Tudom, türelmetlen vagy, és nekem hamarabb meg kellet volna keresnem Google-n helyetted, de most bepótoltam:

[link]

2012. márc. 4. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!