Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy szakdolgozatnak szánt...

Egy szakdolgozatnak szánt weboldalba mit lehetne még beletenni az alábbiakon kívül, amit alul leírtam?

Figyelt kérdés

Egy MARQUEE futószöveg, php számolások, adatbázis kezelés, html map, php mail, innerhtml, java applet képgaléria, Google kereső-maps-naptár használata, flash videó, css3...

Valakinek valami ötlete esetleg? Biztosra akarok menni, hogy jó jegyet kapjak.

2012. okt. 25. 14:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Váó nálatok ilyen alap gagyiságokat elfogadnak szakdolgozatként? Úgy látszik nálatok is az ipari mennyiségű mekdöncis krumplisütő képzés folyik.
2012. okt. 25. 19:26
 2/11 A kérdező kommentje:
igazából nem gagyi az oldal. nem tudom te látatlanban, hogy tudod eldönteni, hogy milyen php programozás és adatbázis kezelés van a háttérben. én csak extrákat kértem ami még egy kicsit jobban feldobhatja...
2012. okt. 25. 19:49
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Persze nem tudom de nálunk eleve ilyen adatbázis kezelgetés meg php-zás egy alap kötprognál jön elő. Szakdogaként ilyennel állsz elő körberöhögnek.
2012. okt. 25. 20:12
 4/11 A kérdező kommentje:
te hova jársz és milyen szakra? mert azért ez sem mindegy. nálunk van külön egy olyan kategória, hogy Dinamikus weboldal készítése.
2012. okt. 25. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
49%

Abban egyetértek az előző válaszolóval, hogy ez nem valami nagy meló...

Én szakdogában a w3 validátoraihoz írtam egy API-t pythonban, majd kombináltam össze egy php-s portállal, amiből időzítve lehetett futtatni egyes weboldalakra az ellenőrzéseket, lehetett benne automatikus újra ellenőrzést csinálni és természetesen az e-mail értesítő is alap volt.

Na meg ugye beadtál egy kezdő oldalt, onnan rekurzívan bejárta a teljes webhelyet és minden oldalra csinált ellenőrzést (a CSS-re is külön), plusz kigyűjtött pár statisztikai adatot.

Ez sem volt annyira nagy bonyolult (bár az itt felsoroltaknál jelentősen több volt vele a munka), sajnos csak 4-est is kaptam rá ezért.

Szóval szerintem még gondold át ezt a dolgot és a konzulenseddel beszéld meg, hogy mi kell.

(Én ELTE proginfet végeztem mondjuk.)

2012. okt. 25. 22:56
 6/11 A kérdező kommentje:
Én nem prog infón vagyok, hanem mérnök infón, de ezek szerint szerintetek egy ilyen oldal még a kettes szintjét sem üti meg?
2012. okt. 26. 09:43
 7/11 Golan Trevize ***** válasza:
Tegyél rá még pörgő-forgó animált gifeket, meg valami háttérzenét is!
2012. okt. 26. 10:00
 8/11 Tóthné Marika ***** válasza:

Nagyon fontos, hogy kellő mennyiségű cicás gif legyen az oldalon, és javaslom az alábbi zeneműt aláfestésnek:

[link]

2012. okt. 26. 10:02
 9/11 anonim válasza:
nem kell túl csicsázni. főleg aláfestő zene nem kell. ez az ovisok klubbja vagy mi kéremszépen? hány komoly weboldalt láttatok aláfestő zenével meg csillogó-villogó giffekkel?
2012. okt. 26. 13:01
 10/11 anonim ***** válasza:
csak vicceltek szerintem
2012. okt. 26. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!