Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Vélemények erről a designről?

Vélemények erről a designről?

Figyelt kérdés

[link]

A tartalmon jelenleg nincs mit értékelni, a blog is wordpress ami valószínűleg cserélve lesz, esetleg egy sajátra. Jelenleg a designről kérnék pár szót.

2012. okt. 15. 00:50
 1/4 Drone007 ***** válasza:

A háttér fekete-szürke elrendezése kicsit túl egyszerű, gagyi jelleget mutat.

A háttér árnyék-keretezése nem szerencsés, mert egyrészt "bezárja" az oldalt, másrészt, ha kevés a tartalom az árnyék-keret alja felcsúszik.

A tartalmi oldal designja olyan hogy van is meg nincs is. Minimalista, semmi extra linkek nem értékelhetőek, menüsáv reakciómentes. Az oldal gyakorlatilag egy kép. Teljesen statikus.

Az Arvo betűtípus nem tartalmaz ő és ű betűket. Vagy cseréld, vagy bővítsd a betűkészletet a hiányzó karakterekkel.

Összefoglalva az oldal designját: nincs. Szóval dolgozz még rajta.

Egy weboldal design-ját nem úgy csináljuk meg, hogy fogunk egy wp sablont és módosítjuk, hanem először megalkotjuk egy képszerkesztővel, és ha megfelelőnek találtatik akkor sinálunk egy egyszerű sitebuildet (ami egy egy lapból álló statikus oldal gyak.), és ha ott is működik minden, akkor lehet alá tenni a weboldal motorját, vagy neadjisten egy sablont módosítani, hogy olyan legyen.

Magyarul Te eléggé hátulról kezdtél neki a dolognak. javaslom, hogy fuss neki előlről, és kezd azzal, hogy grafikailag megtervezed a látványt. Ha nem így teszel, évekig a wp sablonok csapdájában fogsz pörögni értelmetlenül.

2012. okt. 15. 09:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem kis monitoron nézem, de hogy a tartalom a monitor alsó felében kezdődjön az kicsit gáz szerintem. Egy kisebb fejléc is el tudja látni a feladatát megfelelően (persze ha nem az a cél, hogy kitakarjon mindent)
2012. okt. 15. 10:18
 3/4 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: értem a lényeget, de az nem wp sablon, próbáltam úgy fogalmazni, hogy ne a wordpress blogot értékeljétek mivel azon még semmi formázás nincs, a kezdő - html oldal CSS-ére voltam kíváncsi (köze nincs a wordpresshez). De nagyrészt arról írtál ami érdekelt és tényleg sok dolog hibádzik benne.

Mindkét választ köszönöm !

2012. okt. 15. 12:35
 4/4 anonim ***** válasza:

hát,ha a fejléc és a tőle felfelé lévő, kék, majd szürke dolgokat nézem, akkor egészen tetszik.. maga a bejegyzéses rész, túl primitív, olyan befejezetlen oldal hatását kelti a tetejéhez képest..

The Cake is a Lie!! pluszpont! :D

Szóval nem rossz ez, csak olyan elkapkodott..

fejléc jó, meg minden, aztán mintha elfogyott volna a lelkesedés..

2012. okt. 15. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!