Hopgyan készítsek oldalt?
első válaszoló nagyon köszönöm a váloszod hasznos volt.
második válaszoló az nem olyan könnyű.
A 2. vagyok:
Egy egyszerű html/css oldalt összedobni nem nagy kunszt, tutorialokból és könyvekből az alapokat egy hét alatt meg tudod tanulni
hát domain nélkül tudtommal bajosan...ha van domained akkor csak keresel egy ingyen tárhelyet,akik nem aldomainokat adnak saját domain mellé,hanem csak tárhelyet a te domainodhoz...ami persze pénzbe kerül(a domain),de ha találtál ingyenest küldheted,mert nem lenne rossz nekem sem :)
UI:nem muszály magadnak irnod,lehet bérelni/megkérni valakit(valószinütlen),erre íródott programokkal(fejből nem tudok neveket,egyébként elég jól müködnek),vagy csak egyszerüen sablonokat töltesz le.
Én is a saját gépem használom a fejlesztésre, (HTML, CSS, JS, PHP, MySQL....) és kifogástalanul meg vagyok elégedve vele :D
Kedves Kérdező!
Nincs ingyen honlap! Az általad felsorolt szolgáltatókat valóban kerülni kell! Ha érdekel a téma, összehozhatunk egy-két honlapot. Írj privit :)
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!