Mi kell ahhoz h 1 ütős oldalt készítsek?
Én NVU nevű programmal kezdtem, aztán egy idő után nézegesd a forráskódokat és próbáld meg megérteni. Persze neten van egy csomó ingyenes online tanfolyam.
El kell döntened hogy milyen weboldalt akarsz? HTML, PHP, FLASH stb..
Javaslom hogy kezdj el sablonokat letölteni. pl a [link] ról és rakd be nvuba akkor már csak a szöveget kell megirnod hiszen késsz a dizájn...
Ha már egészen belejöttél és tetszik kezd el a CSS formázást.
Sok segítséget nyújthat ez a honlap: [link]
Természetesen letölthető mindeggyik példa amit írtál, chatre javaslom majd ezt: [link]
Remélem tudtam segíteni...
Köszönöm a segítséget,hasznos volt mind 2.Nem kéne nekem vmi hűde bonyolult oldal a tartalom lesz a lényeg.(de persze a design sem elhanyagolható)
Amúgy szerintetek hány év v hány hónap kellene ahhoz h összehozzak 1 saját oldalt?A másik kérdés pedig,h vmi próba szerót nem tudtok?(ami ingyenes)később bérelnék sajátot,de még gyakorlásra és fapados oldalra nem szivesen fizetnék külön szervert.
000webhosting.com
1freehosting.com
ezekhez névszerverekkel csatolni kell 1 ingyen domaint pl dot.tk tól
de neked egyszerűbb lesz az atw.hu - magyar és semmit sem kell csatolgatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!