Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi kell ahhoz h 1 ütős oldalt...

Mi kell ahhoz h 1 ütős oldalt készítsek?

Figyelt kérdés
Az elképzelés már megvan.Jelenleg a legnagyobb problémám h nem értek a weblapkészítéshez.Azt szeretném megtudni h-h és miként kéne elindulnom ahhoz h kis idő után 1 szlalomképes weblapot tudjak összehozni.(amin lehet: chatelni,van üzenőfal,fórum,hirdetések,és banki áttutaláshoz program-nah meg persze a regiztrációra)És az utóbbi 2 letölthető v magamnak kell megírnom?
2012. ápr. 30. 16:16
 1/6 djhell ***** válasza:
ha feltelepítesz tárhelyre vmi tartalomkezelő rendszert (pl joomla, wordpress, drupal, e107), akkor ezeket mind le tudod tölteni hozzájuk, valamint saját sablonokat is tudsz készíteni, vagy átalakítani a netről letöltötteket :)
2012. ápr. 30. 16:19
 2/6 anonim ***** válasza:

Én NVU nevű programmal kezdtem, aztán egy idő után nézegesd a forráskódokat és próbáld meg megérteni. Persze neten van egy csomó ingyenes online tanfolyam.

El kell döntened hogy milyen weboldalt akarsz? HTML, PHP, FLASH stb..

Javaslom hogy kezdj el sablonokat letölteni. pl a [link] ról és rakd be nvuba akkor már csak a szöveget kell megirnod hiszen késsz a dizájn...

Ha már egészen belejöttél és tetszik kezd el a CSS formázást.

Sok segítséget nyújthat ez a honlap: [link]

Természetesen letölthető mindeggyik példa amit írtál, chatre javaslom majd ezt: [link]

Remélem tudtam segíteni...

2012. ápr. 30. 16:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget,hasznos volt mind 2.Nem kéne nekem vmi hűde bonyolult oldal a tartalom lesz a lényeg.(de persze a design sem elhanyagolható)

Amúgy szerintetek hány év v hány hónap kellene ahhoz h összehozzak 1 saját oldalt?A másik kérdés pedig,h vmi próba szerót nem tudtok?(ami ingyenes)később bérelnék sajátot,de még gyakorlásra és fapados oldalra nem szivesen fizetnék külön szervert.

2012. ápr. 30. 17:48
 4/6 djhell ***** válasza:

000webhosting.com

1freehosting.com

ezekhez névszerverekkel csatolni kell 1 ingyen domaint pl dot.tk tól

de neked egyszerűbb lesz az atw.hu - magyar és semmit sem kell csatolgatni :)

[link]

2012. ápr. 30. 17:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlásra inkább rakj fel egy xampp -ot otthonra. Ingyenes tárhelyekkel nem érdemes kezdeni, egy fizetős tárhely meg nem egy ökör ára és cserébe a s*ggedet is kinyalják.
2012. ápr. 30. 19:09
 6/6 anonim ***** válasza:
csak hogy meglegyen
2012. ápr. 30. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!